Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Για όλα τα σημαντικά ζητήματα της πόλης μας και τα ανοιχτά μέτωπα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μίλησε στο Atiica tv ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος ( Χρήστος Βρεττάκος-Β ).

Ένα μεγάλο αφιέρωμα του newbeast.gr στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα που αλλάζουν εικόνα και την περιοχή των Λιπασμάτων.

Με ξεχωριστής έμπνευσης τοιχογραφίες, συνεχίζει να κοσμεί τα σχολεία της πόλης μας ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, χάρη στη δωρεάν προσφορά διαφόρων καλλιτεχνών και την υποστήριξη των Σχολικών Επιτροπών. Αυτές τις ημέρες, σειρά πήραν το 1ο ΓΕΛ Δραπετσώνας και το 4ο Δημοτικό Κερατσινίου.
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 13:51

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΠΕΙΡΑΙΑ

Μία πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση πραγματοποίησε το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πειραιά. Στη γιορτή του σχολείου Ειδικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και μεταξύ αυτών εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής Κερατσινίου- Δραπετσώνας και των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, τους οποίους το ΕΕΕΕΚ ευχαρίστησε για τη σημαντική υποστήριξη.
Δήλωση δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου, για τους πλειστηριασμούς

Το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ) του Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ» εγγράφει και επιλέγει :

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 09:36

18ος ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Η Εταιρεία Τεχνών Επιστήμης και Πολιτισμού Κερατσινίου, προκηρύσσει και φέτος, για δέκατη όγδοη κατά σειρά χρονιά, Λογοτεχνικό Διαγωνισμό (ποίηση, διήγημα, θεατρικό, οδοιπορικό, δοκίμιο, παραμύθι και σατιρικό).

Τον Εικοστό Τρίτο Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό με τίτλο «Κούρος Ευρωπού» προκηρύσσει η Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία «Τέχνη» Κιλκίς. Ο διαγωνισμός  τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Σελίδα 1 από 322