Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα γιορτάζουν τις απόκριες με ένα πολύ δυναμικό πρόγραμμα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Μην το χάσετε!   Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο!   Πρόγραμμα εκδηλώσεων:   Σαββάτο 17/02 Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού. Έναρξη 9.30 π.μ. από την Πλ. Νίκης ΓΡΙΦΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΙ ΑΛΗΘΕΙΑ …ΣΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ…. Ακούσατε ακούσατε !!!!! Ο ξακουστός κλέφτης Αλή Μπαμπά από τη μακρινή Ανατολή με την πελώρια σπάθα του, το μεγάλο στολισμένο με ρουμπίνια τουρμπάνι του και τις τρομερές πιστόλες του βρέθηκε μπροστά…
Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία ανθρωπιάς με σύνθημα "Το αίμα σώζει ζωές", οργανώνουν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου ΓΕΛ Κερατσινίου με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας την Τετάρτη 21-02-2018 και ώρες 13:00 -18:00.

Τα τρία σύγχρονα εργαστήρια πληροφορικής, σε τρία Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας επισκέφτηκε χθες το πρωί αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής με επικεφαλής τον δήμαρχο Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο. Ο Δήμος μας προχώρησε στην αρχή του έτους στην αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών για άλλα τρία σχολεία, ενισχύοντας περαιτέρω την υλικοτεχνική υποδομή τους. 

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 15:01

ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ 2018: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Επειδή πολλά σχήματα δεν πρόλαβαν να ετοιμάσουν τις προτάσεις τους, η διοργάνωση του φεστιβάλ «Λιπάσματα 2018: Φεστιβάλ στη θάλασσα» αποφάσισε να δώσει παράταση για την κατάθεση των προτάσεων σας. Η παράταση είναι έως τις 22 Φεβρουαρίου. Όσοι και όσες δεν προλάβατε, λοιπόν, στείλτε μας τις προτάσεις σας.

Σας ευχαριστούμε όλους για την θερμή ανταπόκριση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα γιορτάζουν τις απόκριες! Συναυλία, πάρτυ, το κυνήγι του χαμένου θησαυρού και μπόλικες δόσεις…. διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους από την Αμφιάλη μέχρι τη Δραπετσώνα.
Τα δρομολόγια ξεκινούν από την 1η  Φεβρουαρίου 2018

Ενισχύεται περαιτέρω ο στόλος των οχημάτων του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, με ένα νέο αυτοκίνητο, προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας και να μεταφέρει το φαγητό του Κοινωνικού Μαγειρείου στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Σελίδα 1 από 323