Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Οκτώβρη το Μαθητικό Θεατρικό Φεστιβάλ που διοργάνωσε ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας προβάλλοντας τις θεατρικές παραστάσεις Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης.
Πήραν μέρος οι θεατρικές ομάδες από το 6ο Γυμνάσιο Κερατσινίου με το «Δράκο», το 2ο Γυμνάσιο Δραπετσώνας με τον «Πλούτο», το 1ο Λύκειο Δραπετσώνας με την «Αυλή των θαυμάτων» και προβλήθηκαν οι κινηματογραφικές δημιουργίες των παιδιών του 1ου ΓΕΛ Κερατσινίου.
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτήν την προσπάθεια: παιδιά , εκπαιδευτικούς  και γονείς για την αισιοδοξία , το κέφι , γι αυτή την καθαρή ματιά στην προσπάθεια αναζήτησης και καλλιτεχνικής έκφρασης. Για εμάς όλη αυτή η δημιουργικότητα είναι ένας τρόπος αντίστασης απέναντι στην κρίση που βιώνουμε σαν κοινωνία.
 
Θεωρούμε υποχρέωσή μας να είμαστε στο πλάι τους , να προβάλλουμε τη δουλειά τους πιο πλατιά  στην πόλη, ώστε να γίνει κτήμα περισσότερων ανθρώπων, να εμπνεύσει και να ανοίξει τους καλλιτεχνικούς και πνευματικούς ορίζοντες των μαθητών της πόλης μας.
 
Ελπίζουμε όλη αυτή η δραστηριότητα να απλωθεί στο σύνολο των σχολείων και να μας δώσει τη δυνατότητα να προβάλλουμε πιο συνολικά τις δράσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας και σε άλλους τομείς όπως η μουσική , η φωτογραφία, ο κινηματογράφος σ ένα καλλιτεχνικό φεστιβάλ που θα αγκαλιάσει όλα τα σχολεία της πόλης. Η Δημοτική Αρχή θα στηρίξει όλες αυτές τις προσπάθειες και θα είναι αρωγός σε κάθε τέτοιο εγχείρημα των μαθητών μας.
 
επιστροφή στην κορυφή