Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΧΡ. ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ: ΑΜΕΡΙΣΤΗ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

ΧΡ. ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ: ΑΜΕΡΙΣΤΗ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Στο πλευρό του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλου και απέναντι στις βίαιες πράξεις που καταλύουν κάθε έννοια δημοκρατίας, στέκεται ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του ο Χρ. Βρεττάκος υπογραμμίζει πως:

Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες τυφλών χτυπημάτων, πιέσεων και  εκβιασμών ενάντια στον δήμαρχο της Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, με αφορμή το γνωστό θέμα της έκδοσης οικοδομικής άδειας του γηπέδου.

Ορισμένοι επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα φόβου και τρομοκρατίας, όχι μόνο απέναντι στην εκλεγμένη Δημοτική Αρχή της πόλης, αλλά ευρύτερα στην τοπική κοινωνία. Είναι οι ίδιοι που επενδύουν στον οπαδισμό ή στον συναισθηματισμό κάποιων για την ομάδα τους, στοχοποιώντας έτσι τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους της πόλης, των οποίων κινδυνεύει πλέον η σωματική τους ακεραιότητα.

Η Δημοτική Αρχή Κερατσινίου- Δραπετσώνας δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση της στην αντίστοιχη της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας και δηλώνει την κατηγορηματική της αντίθεση στους τραμπουκισμούς και τους εκβιασμούς.