Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΤΟ ΜΠΑΖΑΡ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στα χθεσινά εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής, αγιογραφίας και ψηφιδωτού του Καλλιτεχνικού Τμήματος του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, στο πρώην Δημαρχείο της Δραπετσώνας, με τους κατοίκους να αγκαλιάζουν με ιδιαίτερη χαρά για άλλη μια φορά το Μπαζάρ του Τμήματος, το οποίο φέτος διοργανώνεται για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας. Το «παρών» στα εγκαίνια έδωσαν- μεταξύ άλλων- εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής της πόλης.

Προγραμματισμένα για τις 5 το απόγευμα ήταν χθες τα εγκαίνια της έκθεσης του Καλλιτεχνικού Τμήματος, αλλά ήδη από τις 4.30 μ.μ., κόσμος υπήρχε στο χώρο του πρώην Δημαρχείου Δραπετσώνας περιμένοντας να ανοίξει το μπαζάρ. Το site του Δήμου μας βρέθηκε εκεί και μίλησε με την Έφη Αδαμίδου, η οποία από το 1992 είναι η ψυχή του Τμήματος, διδάσκοντας ζωγραφική και αγιογραφία. Η ίδια υπογράμμισε πως «κάθε χρόνο έχουμε καθιερώσει, ως Καλλιτεχνικό Τμήμα Δραπετσώνας, μια γιορτή πριν το Πάσχα με έργα των μαθητών μας». Πρόκειται, όπως συμπλήρωσε, για «χειροποίητα έργα τα οποία μπαίνουν προς πώληση για καλό σκοπό. Φέτος, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το μπαζάρ θα διατεθούν για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας». Η Ε. Αδαμίδου δήλωσε επίσης «ενθουσιασμένη» και «συγκινημένη από τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας».

Στην έκθεση οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να δουν τη δουλειά των μαθητών του Τμήματος και να αποκτήσουν πασχαλινά είδη, πίνακες ζωγραφικής, αγιογραφίες, έργα πάνω σε γυαλί, πέτρα και ξύλο.

Το μπαζάρ θα συνεχίσει τη λειτουργία του στις 6, 7 και 8 Απριλίου, από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 10 μ.μ., στο πρώην Δημαρχείο Δραπετσώνας (Αγωνιστών Πολυτεχνείου και Καραϊσκάκη) στον 3ο όροφο.

bazar 1

bazar 2

bazar 3

bazar 4

bazar 5

bazar 6

bazar 7

bazar 8

επιστροφή στην κορυφή