Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 7.30 Μ.Μ. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΡΥΠΟΓΟΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ OIL ONE ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΧΑΪΝΗΔΩΝ

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 7.30 Μ.Μ. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΡΥΠΟΓΟΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ OIL ONE ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΧΑΪΝΗΔΩΝ

Ο ∆ήµος Κερατσινίου - ∆ραπετσώνας διοργανώνει απόψε (Πέμπτη 15 Ιουνίου) στις 7.30 μ.μ., συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συναυλία στα Λιπάσματα, ενάντια στις ρυπογόνες δραστηριότητες της Oil One (προσυγκέντρωση στον Υδατόπυργο).

Σας καλούμε όλους και όλες να πάρουµε την υπόθεση της ζωής µας στα χέρια µας, να παλέψουμε από κοινού να φύγουν τώρα από τις γειτονιές µας οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις, που καταστρέφουν την υγεία των πολιτών και το περιβάλλον.
Ο αγώνας αυτός µας αφορά όλους. Πρόκειται για το παρόν και το μέλλον του τόπου µας και των ανθρώπων του. Παλεύουµε και αγωνιζόµαστε για τη δική µας ανάπλαση, για ένα χώρο πρασίνου, αναψυχής και πολιτισμού, χωρίς ρυπογόνες εγκαταστάσεις.

 

Θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τους Χαΐνηδες.


*Για όσους και όσες επιθυμούν να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας και τη συναυλία με τους Χαίνηδες, τα Μέσα που εξυπηρετούν από ΗΣΑΠ Πειραιά, είναι το τρόλεϊ 20 και το λεωφορείο 859.

επιστροφή στην κορυφή