Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΡ. ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΣΤΟ "ΚΑΝΑΛΙ 1"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΡ. ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΣΤΟ "ΚΑΝΑΛΙ 1"

Στις μικροπολιτικές σκοπιμότητες όσων ασκούν αβάσιμη κριτική στην Δημοτική Αρχή για την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης των Λιπασμάτων, απάντησε ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, ενώ κάλεσε σε ραδιοφωνικό διάλογο όποιους θέλουν να αντιπαρατεθούν πολιτικά μαζί του. Παράλληλα μίλησε για το Φεστιβάλ του Δήμου «Λιπάσματα 2017- Φεστιβάλ στη θάλασσα», που ξεκίνησε χθες.

Ο Χρ. Βρεττάκος στο πλαίσιο συνέντευξής του στο «Κανάλι 1» του Πειραιά, υπογράμμισε, σχετικά με το Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος στην παραλιακή ζώνη των Λιπασμάτων, ότι εντάσσεται στη λογική που έχει η Δημοτική Αρχή για τον πολιτισμό και αυτή είναι πως «ο πολιτισμός είναι αγαθό για όλους και δεν αποτελεί αντικείμενο προς πώληση».

Ο δήμαρχος της πόλης, δεν άφησε ασχολίαστους τους ψευδείς ισχυρισμούς όσων θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις γύρω από τα έργα του Δήμου στην περιοχή των Λιπασμάτων και μίλησε αναλυτικά με στοιχεία και γεγονότα για όσα έγιναν και πραγματοποιούνται, αλλά και για τον ρόλο εκείνων που σήμερα στέκονται απέναντι σε μια μεγάλη στιγμή για την πόλη και τους δημότες της, ενώ στο παρελθόν στήριζαν δραστηριότητες εταιρειών στο χώρο ή οραματίζονταν έργα φαραωνικού τύπου.

 

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Χρ. Βρεττάκος στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=4vSjCwUrqY8&feature=youtu.be

 

επιστροφή στην κορυφή