Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΑΛΛΑΞΕ ΟΨΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ

ΑΛΛΑΞΕ ΟΨΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ

Σε εργασίες που άλλαξαν την όψη του γηπέδου της Χαραυγής, προχώρησε ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας. Το site του Δήμου, σε συνέχεια της παρουσίασης των επισκευών- και νέων κατασκευών- στις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής, παρουσιάζει σήμερα τις εργασίες στο γήπεδο της Χαραυγής.

Συγκεκριμένα, στο γήπεδο ξηλώθηκε η παλιά εξέδρα και στη θέση της τοποθετήθηκαν 324 νέα καθίσματα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι από τα 324 καθίσματα, περίπου τα 200 βρίσκονται στο κομμάτι, όπου βρισκόταν η παλιά εξέδρα και τα υπόλοιπα στη νέα, τα οποία πρόκειται να καλύπτουν, κυρίως, τις ανάγκες των φιλάθλων των φιλοξενούμενων ομάδων.

Η προσθήκη των καθισμάτων και η τοποθέτηση της νέας κόκκινης κερκίδας έχουν αλλάξει ριζικά την εικόνα του χώρου.

Με βασικό γνώμονα ότι ο αθλητισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό, το οποίο προάγει την ψυχική, πνευματική και σωματική υγεία, ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας προσπαθεί να παρέχει στους κατοίκους δυνατότητες και ευκαιρίες αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου και προαγωγής της υγείας τους. Σε αυτό το πλαίσιο επιδιώκει τη συνεχή αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεών του και την κατασκευή νέων.  

xaraugi 2

Xaraugi

xaraugi 1

επιστροφή στην κορυφή