Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ «ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ» ΤΩΝ 13ου και 21ου ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ «ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ» ΤΩΝ 13ου και 21ου ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις και τα βραβεία η ξεχωριστή ταινία μικρού μήκους «Φυσαρμόνικα» των 13ου και 21ου Δημοτικών Σχολείων Κερατσινίου.

Μετά τη βράβευσή της στον 7ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους, την περασμένη άνοιξη, η «Φυσαρμόνικα» βραβεύτηκε για δεύτερη φορά στο πλαίσιο, αυτή τη φορά, του 4ου Μαθητικού διαγωνισμού ταινιών μικρού μήκους Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης.

Η απονομή των βραβείων του 4ου Μαθητικού διαγωνισμού ταινιών μικρού μήκους Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης έγινε το περασμένο Σάββατο (25 Νοεμβρίου), στο Μουσείο Ακρόπολης. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, που βρίσκεται στο πλευρό των μαθητών σε αυτή την αξιέπαινη προσπάθειά τους. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε στον χαιρετισμό του τα τρία στοιχεία που μας κάνουν να αισιοδοξούμε για το μέλλον κι αυτά είναι, όπως είπε, τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς.   

Η βράβευση για τη «Φυσαρμόνικα» έγινε με τρόπο συγκινητικό , όπως ταίριαζε και στην ίδια, παρασύροντας κι άλλους να μιλούν γι’ αυτόν τον παππού από το Κερατσίνι που σταμάτησε για λίγο τον χώρο και τον χρόνο με τη μουσική του.