Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΡΟΛΗΤΠΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΡΟΛΗΤΠΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των γυναικών την πρώτη ημέρα της διήμερης δράσης για τον δωρεάν γυναικείο προληπτικό έλεγχο που διοργανώνει ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, σε συνεργασία με τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς & Νήσων Αιγαίου και το Κέντρου Υγείας Δραπετσώνας. Σημαντική είναι η συμβολή των γυναικολόγων και των μαίων του Κ.Υ. Δραπετσώνας.

Η δράση με την επωνυμία «Ένα δώρο στον εαυτό μου», θα συνεχιστεί κι αύριο Παρασκευή 25 Μαΐου, ενώ όσες δημότισσες, ασφαλισμένες ή μη, ενδιαφέρονται για δωρεάν γυναικολογικό έλεγχο μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2104633653 από τις 8:00π.μ. έως τις 2:00 μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες και να κλείνουν ραντεβού για το Κ.Υ. Δραπετσώνας.

Η διήμερη δράση γίνεται στο πλαίσιο της επιβεβλημένης συνεχούς προσπάθειας για ευαισθητοποίηση και επαγρύπνηση του γυναικείου πληθυσμού σχετικά με την ανάγκη γυναικείου προληπτικού ελέγχου. Επίσης, θέλει να αναδείξει ότι ο γυναικολογικός έλεγχος για πολλές γυναίκες είναι σωτήριος, καθώς δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπιστούν έγκαιρα και αποτελεσματικά σοβαρές παθήσεις.

Τέλος, στο κτήριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας (Μικράς Ασίας 143, 1ος όροφος), υπάρχει ακόμη σχετική ενημέρωση για τις κοινωνικές δομές του Δήμου, από τις εργαζόμενες στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών, το Κέντρο στήριξης Ρομά και ευπαθών ομάδων, τη Δομή παροχής Συσσιτίου και το Κοινωνικό Φαρμακείο.  

επιστροφή στην κορυφή