Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΑΘΛΟΣ 2018: ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΛΟΣ 2018: ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το γεγονός ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη διάθεση του ανθρώπου να είναι ενεργός στην κοινωνία και τον αθλητισμό, απέδειξαν, για άλλη μια φορά, σήμερα το πρωί στο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας, δεκάδες άτομα με αναπηρία, τα οποία πήραν μέρος στην αθλητική εκδήλωση «Άθλος 2018», που διοργάνωσε ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή της πόλης με επικεφαλής τον δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο, έδωσε το «παρών», ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι παραολυμπιονίκες Αλ. Σταματοπούλου και Γ. Κωστάκης, καθώς και ο φωτογράφος Ν. Σαμαράς.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Δήμος πραγματοποίησε αγώνες κολύμβησης με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων, στην προσπάθεια που καταβάλουν τα άτομα με αναπηρία, μέσω των αθλητικών δράσεων, για την ισόνομη και ισότιμη ένταξή τους στην κοινωνία.

Αθλητές με ιδιαιτερότητες, από σχολεία, Συλλόγους και Φορείς από όλη την Αττική, με τεράστιες αντοχές και θέληση, τερμάτισαν πρώτοι, σε έναν αγώνα που η πραγματική πρωτιά ήταν η συμμετοχή.

Το κοινό, μικροί και μεγάλοι, χειροκρότησε με ενθουσιασμό τους συμμετέχοντες που απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι σημασία έχει η προσπάθεια.

Τόσο οι αθλητές, όσο οι εθελοντές, οι οικογένειες και ολόκληρο το κοινό, απόλαυσαν τη σημερινή δράση και τη χάρηκαν με τη ψυχή τους, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για αντίστοιχες μελλοντικές δράσεις και εκδηλώσεις.

Τέλος, οι συμμετέχοντες τιμήθηκαν με μετάλλια και αναμνηστικά, ενώ πολύτιμη για την όλη διοργάνωση ήταν η συμβολή όλων των εθελοντών, της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, της Πανελλήνιας Σχολής Ναυαγοσωστικής, της ΦΡΟΝΤΙΣ για την προσφορά ασθενοφόρου και του Άρη Νίκαιας.

επιστροφή στην κορυφή