Εκδηλώσεις Δήμου

sdops

1567

 

 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

 Κινηματογράφοι του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

 

 Κέντρο Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων

 Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου ΔραπετσώναςΔημοτική Βιβλιοθήκη Κερατσινίου Δραπετσώνας

Κερατσίνι - Δραπετσώνα | Διαύγεια

kek

 

 

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017 12:52

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΤΩΝ «ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΩΝ»

Ακόμη μια σημαντική είδηση για τον Δήμο μας προέκυψε από τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής. Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια και τον Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας για την ανακατασκευή του ανοιχτού Δημοτικού Σταδίου Κερατσινίου, στην περιοχή «Σιταποθήκες». Με την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας ικανοποιείται.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης:

"Μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη, εγκρίθηκε την Πέμπτη 27/10, από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, η σύναψη προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια και στον Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας για την ανακατασκευή του ανοιχτού Δημοτικού Σταδίου Κερατσινίου, στην περιοχή «Σιταποθήκες».

Το Στάδιο διαθέτει γήπεδο ποδόσφαιρου, όπου διεξάγονται αγώνες ερασιτεχνικών σωματείων της ευρύτερης περιοχής και στίβο με ταρτάν, στον οποίο η εξωτερική διαδρομή είναι 380 μέτρα.

Ωστόσο, η σημερινή κατάστασή του δεν επιτρέπει τη σωστή λειτουργία του, δεδομένου ότι το συγκρότημα στο σύνολό του (αγωνιστικός χώρος, αποδυτήρια, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός) παρουσιάζει φθορές που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, προς όφελος των αθλητικών συλλόγων και των δημοτών που αθλούνται.

Γι’ αυτό, στο πλαίσιο του έργου, που είναι προϋπολογισμού 758.904 €, θα γίνουν εργασίες τοποθέτησης νέου συνθετικού τάπητα (τύπου ταρτάν) στο στίβο περιμετρικά του γηπέδου ποδοσφαίρου, ανακατασκευή των αποδυτηρίων κάτω από τις εξέδρες του γηπέδου (τοποθέτηση νέων πλακιδίων, χρωματισμός επιφανειών κ.λπ.), αλλαγή του φωτισμού και ενεργειακή αναβάθμιση (ηλιακά συστήματα).

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής ενώ έχει μελετηθεί και θα εκτελεστεί από τον Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας".

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας
Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική, Ελλάδα 18756

Copyright © 2016 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

                          

 

 

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση