Εκδηλώσεις Δήμου

sdops

1567

 

 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

 Κινηματογράφοι του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

 

 Κέντρο Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων

 Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου ΔραπετσώναςΔημοτική Βιβλιοθήκη Κερατσινίου Δραπετσώνας

Κερατσίνι - Δραπετσώνα | Διαύγεια

kek

 

 

Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017 11:01

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟΥ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η κατασκευή του «Κοινωνικού Μαγειρείου» του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, το οποίο θα καλύπτει τη σίτιση κατοίκων της περιοχής που δοκιμάζονται έντονα από την οικονομική κρίση. Με τη νέα αυτή προσπάθεια, ο Δήμος επιδιώκει να αγκαλιάσει όσο γίνεται περισσότερους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε αδυναμία.

Το «Κοινωνικό Μαγειρείο» έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες κοινωνικές δομές της πόλης, όπως είναι το κοινωνικό, παντοπωλείο και το κοινωνικό ιχθυοπωλείο, που στόχο έχουν να σταθούν με σεβασμό και διακριτικότητα στο πλάι όσων έχουν ανάγκη. Η λειτουργία του πρόκειται να προφέρει υπηρεσίες σίτισης υψηλού επιπέδου, συμβάλλοντας παράλληλα στην εξοικονόμηση πόρων.

Η νέα δομή του Δήμου  εντάσσεται στο πρόγραμμα «Δομή παροχής βασικών αγαθών»,  ενώ μέρος του έργου χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.

Στον ανακαινισμένο χώρο που στεγάζεται το Μαγειρείο στην οδό Ελ. Βενιζέλου 123, έχουν μέχρι στιγμής τοποθετηθεί ο επαγγελματικός εξοπλισμός κουζίνας, τα ψυγεία και οι καταψύκτες. Στο μεταξύ, οι χώροι αποθήκευσης έχουν διαμορφωθεί με ιδιαίτερη επιμέλεια, ώστε να εξασφαλίζεται η καθαριότητα και η προστασία των αποθηκευμένων προϊόντων. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι τελευταίες «πινελιές», ώστε η κοινωνική δομή να είναι έτοιμη στα μέσα Νοεμβρίου να ξεκινήσει τη λειτουργία της.    

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει, έτσι, να δημιουργεί, με σειρά δράσεων και έργων, ένα οργανωμένο πρόγραμμα υποστήριξης και προστασίας των δημοτών, το οποίο εντάσσεται στον τομέα της κοινωνικής υποστήριξης και την προσπάθεια αντιμετώπισης της φτώχειας και της ανέχειας. 

m 4

m 3

m 2

m 1

m 11

m 6

m 7

m 8

m 5

m 9

m 10

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας
Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική, Ελλάδα 18756

Copyright © 2016 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

                          

 

 

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση