Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 11:19

ΧΡ. ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ: ΑΜΕΡΙΣΤΗ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Στο πλευρό του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλου και απέναντι στις βίαιες πράξεις που καταλύουν κάθε έννοια δημοκρατίας, στέκεται ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του ο Χρ. Βρεττάκος υπογραμμίζει πως:

Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες τυφλών χτυπημάτων, πιέσεων και  εκβιασμών ενάντια στον δήμαρχο της Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, με αφορμή το γνωστό θέμα της έκδοσης οικοδομικής άδειας του γηπέδου.

Ορισμένοι επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα φόβου και τρομοκρατίας, όχι μόνο απέναντι στην εκλεγμένη Δημοτική Αρχή της πόλης, αλλά ευρύτερα στην τοπική κοινωνία. Είναι οι ίδιοι που επενδύουν στον οπαδισμό ή στον συναισθηματισμό κάποιων για την ομάδα τους, στοχοποιώντας έτσι τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους της πόλης, των οποίων κινδυνεύει πλέον η σωματική τους ακεραιότητα.

Η Δημοτική Αρχή Κερατσινίου- Δραπετσώνας δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση της στην αντίστοιχη της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας και δηλώνει την κατηγορηματική της αντίθεση στους τραμπουκισμούς και τους εκβιασμούς.  

 

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας
Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική, Ελλάδα 18756

Copyright © 2016 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

                          

 

 

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση