Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 12:30

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΦΩΣ ΕΝΑΛΛΑΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Σε ιστορίες και πρόσωπα της καθημερινότητάς μας σε ταξιδεύει η έκθεση φωτογραφίας του καλλιτεχνικού τμήματος φωτογραφίας του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, εκεί που το φως εναλλάσσεται με το σκοτάδι και η ανθρώπινη παρουσία απεικονίζεται μοναδικά στα ερείπια της σύγχρονης πόλης.

 

Το site του Δήμου μας βρέθηκε στο πολιτιστικό κέντρο «Μ. Μερκούρη», όπου πραγματοποιείται η έκθεση και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον δάσκαλό των μαθητών Θεόφιλο Καϊλή. Όπως μας είπε ο ίδιος, «πρόκειται για εικόνες από τη δουλειά και τις ασκήσεις που πραγματοποιούν στα μαθήματα οι νέοι φωτογράφοι». Ο Θ. Καίλής υπογράμμισε ότι «οι μαθητές έχουν βελτιώσει σημαντικά το επίπεδό τους» και πρόσθεσε πως «τα επιλεγμένα έργα προβάλλουν όψεις του πρώιμου αστικού τοπίου, της καθημερινότητας των κατοίκων της πόλης και τις μικρές στιγμές της ζωής».

Στα μαθήματα του τμήματος φωτογραφίας οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα μαθήματα φωτογραφίας για αρχάριους αλλά και προχωρημένους, καθώς και να αποκτήσουν εμπειρία πάνω στη φωτογραφική τέχνη και πρακτική. Οι μαθητές μπορούν να εξερευνήσουν ιδέες και συναισθήματα, ξεπερνώντας τα όριά τους, ώστε να διαμορφώσουν τον προσωπικό τους καλλιτεχνικό κώδικα.

Η έκθεση «Κλείστρων Ιστορίες» πραγματοποιείται από τη 1 έως τις 9 Απριλίου στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (Εμμ. Μπενάκη 70, Αμφιάλη) και τη φιλόξενη αίθουσα «Α. Τάσσος». Οι ώρες προσέλευσης του κοινού είναι στις 10 π.μ.- 2 μ.μ και 5 μ.μ.- 9 μ.μ.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τμήμα και τις ώρες των μαθημάτων, μπορεί κανείς να απευθύνεται στο τηλέφωνο: 213 2074674. 

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας
Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική, Ελλάδα 18756

Copyright © 2016 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

                          

 

 

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση