Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 12:45

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ «Π. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ»

Μετά από χρόνια εγκατάλειψης των αθλητικών υποδομών της περιοχής, ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας προχώρησε, το προηγούμενο διάστημα, σε μια σειρά από σημαντικές εργασίες συντήρησης και επισκευής τους.

Το site του Δήμου πρόκειται να παρουσιάσει τις εργασίες σε κάθε αθλητικό χώρο ξεχωριστά. Σε ό,τι αφορά το Κλειστό Γυμναστήριο "Παντελής Νικολαίδης" πραγματοποιήθηκε συντήρηση και επισκευή του παρκέ. Επίσης, τοποθετήθηκαν νέες μπασκέτες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Πρόκειται για δύο σύγχρονες μπασκέτες (προδιαγράφες FIBA) που μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ηλικιακής κατηγορίας και φύλου.

Με βασικό γνώμονα ότι ο αθλητισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό, το οποίο προάγει την ψυχική, πνευματική και σωματική υγεία, ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας προσπαθεί να παρέχει στους κατοίκους δυνατότητες και ευκαιρίες αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου και προαγωγής της υγείας τους. Σε αυτό το πλαίσιο, επίσης, επιδιώκει τη συνεχή αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεών του και την κατασκευή νέων.  

Οι παρακάτω εικόνες του γηπέδου «Π. Νικολαίδης» είναι ενδεικτικές: 

nicol 5

nicol 4

nicol 3

nikol 2

nikol 1

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας
Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική, Ελλάδα 18756

Copyright © 2016 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

                          

 

 

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση