Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 10:56

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ATTICA TV ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Στη σημαντική προσφορά του Κοινωνικού Μαγειρείου του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, ήταν αφιερωμένο το Δελτίο Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Attica TV.

Στην εκπομπή παρουσιάστηκε εκτενώς η δράση της κοινωνικής δομής, η οποία  εδώ και μερικές εβδομάδες καλύπτει τη σίτιση κατοίκων της περιοχής που δοκιμάζονται έντονα από την οικονομική κρίση.

Η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Μαγειρείου την οδό Ελ. Βενιζέλου 123 και κατέγραψε τον σύγχρονο εξοπλισμό και τους ανακαινισμένους χώρους του.

Μιλώντας στην κάμερα του Attica tv, ο δήμαρχος της πόλης Χρήστος Βρεττάκος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι στις μέρες μας «ο Δήμος οφείλει να αντιμετωπίσει τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επιβίωση των ανθρώπων. Για εμάς ήταν προτεραιότητα να δημιουργήσουμε μία δομή για να υποστηριχθούν οι πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να έχουν ένα πιάτο φαγητό σπίτι τους». Ο ίδιος υπογράμμισε πως «το Κοινωνικό Μαγειρείο έρχεται ως συνέχεια μιας ολόκληρης κοινωνικής δράσης του Δήμου, ενός οργανωμένου προγράμματος υποστήριξης και προστασίας των δημοτών» και σημείωσε παράλληλα την προσφορά του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Ιχθυοπωλείου του Δήμου.  

Δείτε ένα απόσπασμα της εκπομπής για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κοινωνικό Μαγειρείο στον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο:

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας
Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική, Ελλάδα 18756

Copyright © 2016 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

                          

 

 

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση