Τρίτη, 08 Μαΐου 2018 12:47

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

Με τη θεατρική παράσταση «Ντενεκεδούπολη» και πολλούς επισκέπτες, ξεκίνησε χθες το Μαθητικό- Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας στο Καλλιτεχνικό Σχολείο (Ελ. Βενιζέλου 98). Η προγραμματισμένη ωστόσο, για σήμερα 8 Μαΐου, θεατρική παράσταση «Area K34- 34», ακυρώνεται λόγω προβλημάτων της Θεατρικής Ομάδας του 3ου Λυκείου Κερατσινίου.

Το Φεστιβάλ θα συνεχιστεί έως τις 15 Μαΐου με καθημερινά δρώμενα, ταινίες μικρού μήκους, εικαστικές δημιουργίες και παραστάσεις. Οι ώρες που είναι με ελεύθερη είσοδο στο κοινό είναι από τις 6.30 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ.

Με το Μαθητικό- Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας στοχεύει στην ανάδειξη των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων των μαθητών, την προβολή του πολιτιστικού έργου της εκπαιδευτικής κοινότητας, την καλλιέργεια του αισθητικού κριτηρίου των γονέων και παιδιών, καθώς και την ψυχαγωγική απόλαυση όλων. Σκοπός, επίσης, είναι η επαφή του συνόλου των μαθητών και μαθητριών με την Τέχνη, είτε ως δημιουργών είτε ως ευαισθητοποιημένου κοινού. Μέσα από την εν λόγω επαφή, επιδιώκουμε τη μύηση των νέων μας στα μεγάλα μυστικά της καλλιτεχνικής δημιουργίας και στην αξία της συμμετοχής και της δημιουργίας.

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας
Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική, Ελλάδα 18756

Copyright © 2016 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

                          

 

 

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση