Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 08:53

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΤΩΧΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ


Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας διακηρύσσει ότι στις 5 Απριλίου 2012 ημέρα Πέμπτη και από ώρα 11.00 π:μ έως 11.30 π:μ ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας θα γίνει πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια ειδών σίτισης και ειδών προσωπικής υγιεινής για τους εξυπηρετούμενους (οικογένειες και παιδιά) του κέντρου Υποδοχής και Υποστήριξης Φτωχών Οικογενειών με Παιδιά.
Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 43.670,79 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.)
Η συνολική δαπάνη της προμήθειας θα βαρύνει τον Κ.Α. 15.6481.0008 με τίτλο «Προμήθεια ειδών σίτισης και ειδών προσωπικής υγιεινής για το για το πρόγραμμα: Ολοκληρωμένες Τοπικές Υπηρεσίες Υποστήριξης Φτωχών Οικογενειών με παιδιά» του σκέλους των εξόδων του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2012.
Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Δημαρχείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας (Ελ.Βενιζέλου 200 και Μ.Ασίας) σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ .

Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί Έλληνες και αλλοδαποί προμηθευτές, Νομικά πρόσωπα ημεδαπά και αλλοδαπά, Συνεταιρισμοί και Ενώσεις προμηθευτών.

Πληροφορίες δίνονται από το αρμόδιο τμήμα προμηθειών του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 213-2074706.                                                                                                                        Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                                                                                  ΛΟΥΚΑΣ Ν. ΤΖΑΝΗΣ

 

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση