Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 09:29

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΤΑΚΟΥΝΙΩΝ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας πρόκειται να προμηθευτεί φωτοβολταϊκά τακούνια σήμανσης που θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία (ολοήμερα σχολεία, ΚΑΠΗ και λοιπούς χώρους) του Δήμου, με σκοπό την ασφαλή διάβαση κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες κυκλοφορίας των δημοτών του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

 

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ανωτέρω ειδών περιγράφονται αναλυτικά στην μελέτη που έχει συνταχθεί από τη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.
Η συνολική δαπάνη της προμήθειας προϋπολογίστηκε στο ποσό των 9.225,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 23%)
Κριτήριο αξιολόγησης θα είναι η χαμηλότερη τιμή προσφοράς, λαμβάνοντας υπόψη και τις τεχνικές προδιαγραφές. Η προμήθεια θα ανατεθεί στον προμηθευτή που θα προσκομίσει την χαμηλότερη τιμή προσφοράς.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν πληροφορίες καθώς και τεύχη της μελέτης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο Προμηθειών τηλ. 213-2074699 & 213-2074755 (Κος Τζούλιας Παναγιώτης) ή να αναζητήσουν την σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου www.keratsini-drapetsona.gr
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να προσκομίσουν ενσφράγιστες προσφορές σύμφωνα με την δομή του εντύπου του προϋπολογισμού που επισυνάπτεται στην μελέτη. Η κατάθεση των προσφορών ισχύει μέχρι την Πέμπτη 12/07/2012.

 

Ο Δήμαρχος
Λουκάς Ν. Τζανής

Ακριβές Αντίγραφο
Η προϊσταμένη Γραμματείας

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση