Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014 11:04

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

 

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας πρόκειται να προβεί στην προμήθεια πλακιδίων πισίνας και λοιπών υλικών (κόλλα, αρμόστοκος κ.λ.π) και τοποθέτηση αυτών, στο δάπεδο της πισίνας του Δημοτικού κολυμβητηρίου του Δήμου Κερατσινίου –Δραπετσώνας.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ανωτέρω ειδών περιγράφονται αναλυτικά στην μελέτη που έχει συνταχθεί από τη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Η συνολική δαπάνη της προμήθειας προϋπολογίστηκε στο ποσό των 3.289,64 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 23%) και θα βαρύνει Κ.Α. 15.6661.0004 με τίτλο «Υλικά συντήρησης για το Δημοτικό Κολυμβητήριο» του σκέλους των εξόδων του Δημοτικού Προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2014.

Οι υποψήφιοι προμηθευτές μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό και να καταθέσουν οικονομική προσφορά για το σύνολο των ειδών που περιγράφονται στη μελέτη, με ποινή αποκλεισμού όσων υποψηφίων προμηθευτών δεν συμμετέχουν για το σύνολο των προς προμήθεια ειδών, καθώς ο υποψήφιος προμηθευτής που συμφωνεί με τις τεχνικές προδιαγραφές και είναι οικονομικότερος για το σύνολο των προς προμήθεια ειδών επιλέγεται ως ανάδοχος.

Κριτήριο αξιολόγησης θα είναι η χαμηλότερη τιμή προσφοράς στο σύνολο των ειδών, λαμβάνοντας υπόψη και τις τεχνικές προδιαγραφές.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν πληροφορίες καθώς και τεύχη της μελέτης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο Προμηθειών τηλ. 213-2074699 & 213-2074702 (Κα Τσερεντζούλια Ανθή) ή να αναζητήσουν την σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου www.keratsini-drapetsona.gr

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να προσκομίσουν ενσφράγιστες προσφορές σύμφωνα με την δομή του εντύπου του προϋπολογισμού που επισυνάπτεται στην μελέτη. Η κατάθεση των προσφορών ισχύει μέχρι την Τετάρτη 13/8/2014.

Η Αντιδήμαρχος Ειρήνη Μόσχου

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση