Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 15:12

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΕ ΤΙΣ Κ.Ο. ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΜεΡΑ25

Τις επαφές με τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου για την τροπολογία σχετικά με τη μετεγκατάσταση των ρυπογόνων βιομηχανιών από την πόλη μας, ξεκίνησε σήμερα αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο και τον επικεφαλής της παράταξης «Κερατσίνι- Δραπετσώνα Αλλάζουμε» Π. Καμά.

Συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία του Δ.Σ. συναντήθηκε με την Α. Καραμανλή, αναπληρώτρια γενική γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., καθώς επίσης με τη Φ. Μπακαδήμα, βουλεύτρια β’ Πειραιά και γραμματέα της ΚΟ του Μέρα25 και τον Αλ. Σμυρλή, διευθυντή της Κ.Ο. του Μέρα25.

Η συζήτηση με τους εκπροσώπους και των δύο κομμάτων διεξήχθη σε καλό κλίμα. Η αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου μετέφερε την απόφαση της πόλης για την άμεση μετεγκατάσταση των ρυπογόνων βιομηχανιών μέσα από τον οικιστικό ιστό, ενώ παράλληλα ζήτησε τη σαφή θέση των πολιτικών κομμάτων, καθώς και την υιοθέτηση από την πλευρά τους της σχετικής τροπολογίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Απ’ τη μεριά τους, οι εκπρόσωποι των Κ.Ο. της ΝΔ και του ΜεΡΑ25 δήλωσαν ότι θα ενημερώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης για τη θέση που θα πάρουν οι Κοινοβουλευτικές τους Ομάδες για την τροπολογία του Δ.Σ.

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση