Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ CINE «ΜΕΛΙΝΑ» ΣΤΟΝ Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ CINE «ΜΕΛΙΝΑ» ΣΤΟΝ Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ

Με διαλόγους που πετούσαν φωτιές, απολαυστικές στιγμές και ατάκες που σόκαραν, ολοκληρώθηκε το διήμερο αφιέρωμα στον δημοτικό κινηματογράφο «Μελίνα», σε έναν από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου, τον Γιάννη Οικονομίδη. Στην προβολή της νέας του ταινίας «Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» το βράδυ της Πέμπτης, παραβρέθηκε ο ίδιος ο σκηνοθέτης, μαζί με τον πρωταγωνιστή Β. Μπισμπίκη και τον Γ. Λυκούδη. Τον Γ. Οικονομίδη τίμησε για την προσφορά του στον ελληνικό κινηματογράφο ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν πάρα πολύ μεγάλη και τις δύο μέρες του αφιερώματος, γεγονός που καταμαρτυρά τη «δίψα» του κόσμου για το έργο του Γ. Οικονομίδη. Μετά την προβολή της νέας του ταινίας, τόσο ο σκηνοθέτης όσο και ο Β. Μπισμπίκης συζήτησαν με το κοινό για περισσότερη από 1,5 ώρα σχετικά με το θέμα της ταινίας, τα παλαιότερα έργα του Οικονομίδη, τα μελλοντικά τους σχέδια, για το ελληνικό και ξένο σινεμά, την κοινωνική πραγματικότητα, μέχρι και για το ποδόσφαιρο!

Μετά το αφιέρωμα στον Παντελή Βούλγαρη πρόπερσι και τον Γιώργο Αυγερόπουλο πέρυσι, ο Δήμος μας πραγματοποίησε ακόμη ένα ξεχωριστό αφιέρωμα. Στο μεταξύ, οι προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ συνεχίζονται στα τρία δημοτικά σινεμά μέχρι και τον Σεπτέμβριο!

1

2

7

8