Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

10α Κασιμάτεια: Αναβίωση μετά από 7 χρόνια!!!

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου

Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Λουκά Τζανή

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα 10α Κασιμάτεια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο των Σιταποθηκών, με τη συνεργασία  της ΔΗΚΕΠΑΚ και του ΣΕΒΑΣ Πειραιά.

Οι αγώνες στίβου, που διεξάγονται προς τιμήν του Γιώργου Κασιμάτη, είχαν διακοπεί για 7 χρόνια. Ωστόσο με την προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας    κ. Λουκά Τζανή, οι αγώνες επανήλθαν στο προσκήνιο.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων έφτασε τους 250, με τις επιδόσεις να είναι αρκετά ικανοποιητικές από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό υπό δύσκολες -λόγω της θερμοκρασίας- συνθήκες.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΒΑΣ, Παναγιώτης Κανακάρης τόνισε:  "Είναι πάρα πολύ σημαντική η σημερινή εκδήλωση που λαβαίνει χώρα μετά  από 7 ολόκληρα χρόνια. .Η πρωτοβουλία του  κυρίου Τζανή ήταν πραγματικά εξαιρετική  και θέλουμε η εν λόγω εκδήλωση να συνεχιστεί. 250 αθλητές συμμετείχαν και όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό."

Από τη μεριά του, ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, κ. Λουκάς Τζανής δήλωσε: "Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί τον Γιώργο Κασιμάτη τον ήξερα πολύ καλά μιας και ήταν προπονητής μου όταν ήμουν αθλητής. Εκτός από αυτό όμως ήταν και ένας δάσκαλος για μένα, που μου έμαθε ότι εκτός από τον Πρωταθλητισμό τεράστια σημασία έχει η συμμετοχή στο παιχνίδι και η ευγενής άμιλλα. Οι αγώνες που έχει δώσει είναι γνωστοί και σημαντικοί και θέλω να πω ότι ο συγκεκριμένος θεσμός θα συνεχιστεί."

επιστροφή στην κορυφή