Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κοντά στους άπορους πολίτες η Δημοτική Αρχή

Εξασφαλίστηκε δωρεάν σίτιση για τους καλοκαιρινούς μήνες

Κοντά στους δημότες που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες βρίσκεται όλο το χρόνο η Δημοτική Αρχή του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Λουκάς Τζανής, η αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Γεωργία Γεωργακοπούλου και η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος κ. Ειρήνη Μόσχου, εξασφάλισαν για τους 56 άπορους δημότες της Δραπετσώνας δωρεάν σίτιση για όλους τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ειδικό όχημα του Δήμου επισκέπτεται καθημερινά τους πολίτες και διανέμει τα γεύματα που εξασφαλίστηκαν με την ευγενική χορηγία εταιρειών τροφίμων και εστίασης και την προσφορά εθελοντών εργαζομένων που ανέλαβαν την καθημερινή φροντίδα των απόρων.

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας δήλωσε σχετικά: «Η Δημοτική Αρχή της πόλης μας δεν γυρνά την πλάτη σε κανένα δημότη. Οφείλουμε να αναφέρουμε πως τη σίτιση των απόρων της Δραπετσώνας έχει αναλάβει όλο το χρόνο η εκκλησία του Αγίου Φανουρίου. Ωστόσο, τους καλοκαιρινούς μήνες που η εκκλησία δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της, φροντίσαμε ώστε οι πολίτες που έχουν την ανάγκη κοινωνικής αρωγής να συνεχίζουν να σιτίζονται κανονικά Είμαστε κοντά τους και τους υποσχόμαστε ότι θα παραμείνουμε έτσι.»