Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Η λεωφορειακή γραμμή 871 αναπροσαρμόζει το δρομολόγιο της

Μετά την κατάργηση της λεωφορειακής γραμμής 872

Λ. Τζανής: «Με το νέο δρομολόγιο εξασφαλίσαμε την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών»

Με τη μικρότερη δυνατή όχληση για τους πολίτες του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας αναπροσαρμόστηκαν τα δρομολόγια του συγκοινωνιακού χάρτη της πόλης, μετά την απόφαση του ΟΑΣΑ να καταργήσει την λεωφορειακή γραμμή 872 που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Ελευσίνα (μέσω Λ. Σχιστό).

Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Λουκάς Τζανής σε συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ κ. Δημήτρη Δημητρίου, κατάφερε να εξασφαλίσει την αναπροσαρμογή του δρομολογίου του 871, ώστε να συνεχίσουν να εξυπηρετούνται οι πολίτες που επιθυμούν να μεταβούν στη λεωφόρο Σχιστό. Πιο συγκεκριμένα, η γραμμή 871, που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Πειραιάς – Ελευσίνα θα περνά πλέον και στις δύο διαδρομές μέσα από το νεκροταφείο που βρίσκεται στην περιοχή. Ο νέος συγκοινωνιακός χάρτης πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμαρχος κ. Λουκάς Τζανής δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε να επιτύχουμε την αναπροσαρμογή του δρομολογίου 871 για να συνεχίσουν οι πολίτες μας να εξυπηρετούνται από τις λεωφορειακές γραμμές που διέρχονται από την πόλη μας. Στους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε, ο ΟΑΣΑ αναγκάζεται να περιορίσει τα δρομολόγια των λεωφορείων, ακόμα και να καταργήσει υπάρχουσες γραμμές, όπως συνέβη με τη γραμμή 872. Ωστόσο η δημοτική αρχή της πόλης μας, γνωρίζοντας την αναγκαιότητα ενός άρτιου συγκοινωνιακού δικτύου, με δυναμικές παρεμβάσεις εξασφάλισε την διατήρηση των υπαρχουσών λεωφορειακών γραμμών και απέτρεψε οποιαδήποτε περαιτέρω αραίωση τους. Ο πολίτης και η βελτίωση της καθημερινότητας του  αποτελούν για τη νέα διοίκηση του Δήμου μας, ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. Μέσα σ’ αυτό το ολοένα και πιο δύσκολο περιβάλλον που βιώνουμε όλοι μας, συνεχίζουμε να ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας.»

επιστροφή στην κορυφή