Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Μήνυμα Ελπίδας και Ζωής

Ημέρα Αιμοδοσίας στο Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας

Πιστοί στο ραντεβού τους με τη ζωή αποδείχτηκαν για ακόμα μια φορά οι πολίτες του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε άλλη μία καθιερωμένη αιμοδοσία την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Πάνω από 105 φιάλες αίμα συγκεντρώθηκαν, σε συνεργασία με το Τζάνειο Νοσοκομείο και «αποταμιεύτηκαν» στην πιο σπουδαία Τράπεζα.

Απλοί πολίτες και εργαζόμενοι του Δήμου προσήλθαν για να χαρίσουν δέκα λεπτά από το χρόνο τους και να προσφέρουν ζωή και ελπίδα σε συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής δήλωσε σχετικά: «Ο θεσμός της αιμοδοσίας έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια στο Δήμο μας. Δέκα λεπτά από το χρόνο μας μπορούν να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή. Αυτό και μόνο αποδεικνύει πόσο σημαντικό είναι να προσφέρουμε όλοι μας αυτό το δώρο αγάπης. Η Δημοτική Αρχή στηρίζει κάθε προσπάθεια που εστιάζει στον άνθρωπο και στις ανάγκες του. Εμείς, εφαρμόζουμε την απαραίτητη κοινωνική πολιτική για να εξασφαλίσουμε καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλους τους δημότες μας.»

επιστροφή στην κορυφή