Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Νέο Γραφείο του Συμπαραστάτη του Δημότη

Το νέο «Γραφείο του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης» βρίσκεται στον πρώτο όροφο  του Δημαρχείου  Κερατσινίου (η είσοδος στο Δημαρχείο από την Ελευθερίου Βενιζέλου εξυπηρετεί καλύτερα τους Δημότες).

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος αυτός θεσμός του «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης»  που καθιέρωσε ο νόμος του προγράμματος «Καλλικράτης», αποσκοπεί στον έγκυρο εντοπισμό και την αποτελεσματική αντιμετώπιση φαινομένων  κακοδιοίκησης και ορθής εφαρμογής των νόμων, στη διασφάλιση   της Αμεροληψίας των Δημοτικών Αρχών και στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς τον Πολίτη και την Επιχείρηση, στα πλαίσια των αρχών της χρηστής και διάφανης Διοίκησης.

«Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης» από τον περασμένο Μάρτιο είναι ο Λάλος Κανέλλος, ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην οργάνωση και στη λειτουργία της εν λόγω υπηρεσίας- Αρχής. Σκοπός του έτσι ώστε με τη πολύχρονη και τεράστια αυτοδιοικητική πείρα που διαθέτει, να δώσει το σωστό νόημα στο νέο αυτό θεσμό, υπηρετώντας τους συνδημότες του από τη νέα αυτή θέση.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας γραφείου είναι : 213 2074658  &  213 2074625

επιστροφή στην κορυφή