Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκκληση της Δημοτικής αρχής προς τους κατοίκους

Έκκληση της Δημοτικής αρχής προς τους κατοίκους

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ


Για ακόμη μια φορά ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας αποδεικνύει την κοινωνική του ευαισθησία και τη διάθεση προσφοράς και επικοινωνίας με τους δημότες, αναρτώντας στους κάδους της πόλης ενημερωτικές πινακίδες, με τις οποίες τους καλεί να κρατήσουν τα απορρίμματα στο χώρο τους, ενόψει των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους Δήμους, κατά τις επόμενες ημέρες, λόγω των οποίων θα διακοπεί η περισυλλογή των απορριμμάτων.
H Δημοτική Αρχή Κερατσινίου-Δραπετσώνας με τη συγκεκριμένη κίνηση, την οποία έχει επαναλάβει στο πρόσφατο παρελθόν, ουσιαστικά εγκαινιάζει ένα νέο πρωτότυπο και πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα, τρόπο επικοινωνίας με τους δημότες, που σαν στόχο έχει να παγιωθεί στη συνείδηση τους, ότι η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ τη πόλης είναι κοινή ΥΠΟΘΕΣΗ και ΕΥΘΥΝΗ. Η θετική ανταπόκριση των πολιτών θα είναι ευεργετική τόσο για τη διατήρηση της δημόσιας υγείας, όσο και για τη διευκόλυνση όλων τις συγκεκριμένες ημέρες.
Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής δήλωσε για το θέμα:
«Η Καθαριότητα της πόλης αποτελεί για εμάς βασική προτεραιότητα. Κομβικό στοιχείο της πολιτικής μας και στόχος μας είναι το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα να αποκτήσουν την εικόνα που όλοι θέλουμε, την εικόνα που έχει κάθε σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη. Απευθύνω έκκληση προς όλους τους συμπολίτες μου να προστατεύσουμε το περιβάλλον, ειδικά τις επόμενες 5 ημέρες, όπου οι εργαζόμενοι στο Δήμο, ασκούν το νόμιμο δικαίωμα τους στην απεργία. Πρέπει να δίνουμε συνεχή αγώνα και να επαγρυπνούμε ώστε η πόλη μας να είναι καθαρή, ακόμα και σε έκτακτες καταστάσεις, όπως αυτή. Οι υπάλληλοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας καθημερινά εργάζονται σκληρά προκειμένου η πόλη μας να είναι πραγματικά καθαρή πόλη και με τις δικές τους άοκνες προσπάθειες θεωρείται μια από τις καθαρότερες της Ελλάδας. Αξίζει να σεβαστούμε τις αγωνίες αυτών των ανθρώπων, αξίζει να δείξουμε το καλύτερο πρόσωπό μας για χάρη της πόλης που αγαπάμε, για χάρη των παιδιών μας. Ας μην ξεχνάμε ποτέ πως η καθαριότητα και η προστασία του περιβάλλοντος είναι δείγματα πολιτισμού και παιδείας».
Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Νίκος Οικονομάκης δήλωσε:
«Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους συνδημότες μας, για την κατανόηση και τη συνεργασία τους και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί τις επόμενες πέντε ημέρες θα διαφυλάξουμε το δυνατόν καλύτερα την εικόνα της πόλης μας».

Το Γραφείο Τύπου

Κερατσίνι, 30/09/2011

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας