Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Μουσική Βραδιά με τους Χαΐνηδες

Μουσική Βραδιά με τους Χαΐνηδες

Μία ακόμα εξαιρετική εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά. Η πρώτη εκδήλωση αυτής της συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Περαιβού στην Αμφιάλη, με αφιέρωμα στο Στέλιο Καζαντζίδη.

Αυτή τη φορά μας μάγεψαν με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των τραγουδιών τους και της μουσικής τους οι Χαϊνηδες, μια μουσική συντροφιά που συνδυάζει την Κρητική   παράδοση με την σύγχρονη δημιουργία. Πλήθος κόσμου είχε γεμίσει το Καστράκι στη Δραπετσώνα, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, συμμετέχοντας με κέφι στην μουσική βραδιά.

Σε μήνυμά του Ο δήμαρχος κ Λουκάς Τζανής , μιας και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, τόνισε: « Έχουμε μεγάλη ανάγκη την τέχνη, και ιδιαίτερα τη μουσική, για να ξεχάσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας, διασκεδάζοντας όχι μόνο ποιοτικά, αλλά και χωρίς οικονομική επιβάρυνση».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά για πολιτιστική αναβάθμιση με γνώμονα την ποιότητα, σαν αντίδοτο στις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δραπετσώνας κ. Δημήτρης Αντωνόπουλος, οι κοινοτικοί σύμβουλοι κ. Μανώλης Στυλιανουδάκης, η κ. Βαϊα Σαββοπούλου, ο κ. Ιωάννης Ρενιέρης, η κ. Σοφία Λεοντιάδου, καθώς και η σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κερατσινίου κ. Αγγελική Βλεσή.

επιστροφή στην κορυφή