Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Μάχη για μια καθαρή πόλη

Μάχη για μια καθαρή πόλη
Πρωτοβουλία του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας
 

Η πενθήμερη πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα (ΠΟΕ- ΟΤΑ) και η κατάληψη των ΧΥΤΑ, ήταν σίγουρο ότι θα δημιουργούσε προβλήματα όχι μόνο στην αποκομιδή των απορριμμάτων, αλλά και στη διατήρηση των στοιχειωδών συνθηκών υγιεινής στους δημόσιους χώρους.

 Ο Δήμος μας έγκαιρα ενημέρωσε τους συμπολίτες μας με ανάρτηση ανακοίνωσης σε όλους τους κάδους, ζητώντας από τους δημότες να κρατήσουν τα απορρίμματα στα σπίτια, φροντίζοντας όλοι μαζί για την καθαριότητα της πόλης μας.

Με εντολή του Δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας κ. Λουκά Τζανή, έγινε αποκομιδή από όλους τους κάδους που υπήρχαν έξω από σχολεία και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, κρεοπωλεία κλπ). Στόχος να παραμείνουν οι συγκεκριμένοι χώροι καθαροί καθ’ όλη τη διάρκεια της απεργίας.

Δυστυχώς όμως αρκετοί δημότες μας δεν έδειξαν την ανάλογη ευαισθησία, με αποτέλεσμα αρκετοί κάδοι όχι μόνο να ξαναγεμίσουν, αλλά και να υπάρχουν εκτεθειμένα απορρίμματα έξω από αυτούς.

Με άμεσες ενέργειες του αντιδημάρχου Καθημερινότητας του Πολίτη κ. Νίκου Οικονομάκη, όλα αυτά τα απορρίμματα τοποθετούνται σε μαύρες σακούλες του Δήμου, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί έγκαιρα αυτή η δυσάρεστη κατάσταση.

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής απευθύνει έκκληση προς όλους τους δημότες να κρατήσουν την πόλη καθαρή, φροντίζοντας τα οικιακά απορρίμματα να μένουν στα σπίτια τους για το διάστημα της απεργίας.

επιστροφή στην κορυφή