Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Δωρεάν εξετάσεις για μαθητές και νέους αθλητικών σωματείων

Δωρεάν εξετάσεις για μαθητές  και νέους αθλητικών σωματείων

Παροχή ιατρικών βεβαιώσεων στα Δημοτικά Ιατρεία

Η Δημοτική Αρχή πιστή στις υποσχέσεις της, επιδιώκει να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους νέους του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας και στις οικογένειες τους. Για το λόγο αυτό παρέχει δωρεάν εξετάσεις στα δημοτικά ιατρεία σε μαθητές και νέους αθλητικών σωματείων για τις απαραίτητες ιατρικές βεβαιώσεις τους.

Πρόκειται για μια ακόμη υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων της Δημοτικής αρχής, η οποία έχει εστιάσει την πολιτική της, όσον αφορά τον κρίσιμο τομέα της σωστής κοινωνικοποίησης της νεολαίας της πόλης μας, προς τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό.

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής δήλωσε:

«Για εμάς τομείς όπως η Παιδεία, η Υγεία, η Άθληση και ο Πολιτισμός, αποτελούν κοινωνικά αγαθά, τα οποία θα πρέπει να προσφέρονται δωρεάν, σε μια υπερφορολογούμενη κοινωνία. Η Δημοτική αρχή παρά το γεγονός ότι παρέλαβε μια δεινή οικονομική κατάσταση, η οποία σε συνδυασμό με την χειρότερη οικονομική κρίση που βιώνει ο τόπος, προσπαθεί με κάθε θυσία, να προσφέρει στους δημότες της, όσο το δυνατόν πιο ποιοτικές και ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες. Τα παιδιά μας, το αύριο της πόλης μας, θα πρέπει να νοιώσουν σ’ αυτή την δύσκολη στιγμή, ότι η ζωή τους δεν αποτελεί πεδίο της δημιουργικής λογιστικής, στείρων τεχνοκρατών. Θα πρέπει να νοιώσουν την ζεστασιά και τη θαλπωρή, μιας κοινωνίας ευαισθησίας, αλληλεγγύης και στήριξης, όλων των στόχων, των ιδανικών και των δράσεων που απαιτούν για την ζωή τους οι νέοι άνθρωποι».

Έτσι, σε συνεργασία με το τμήμα Μέριμνας και Υγείας πραγματοποιούνται από την Τετάρτη 5/10 δωρεάν εξετάσεις για παροχή ιατρικών βεβαιώσεων στα Δημοτικά Ιατρεία (Ελευθερίου Βενιζέλου 123) από τους γιατρούς των κάτωθι ειδικοτήτων:

Παθολόγος:

κ. Καραγιάννης. Κάθε Τρίτη και Πέμπτη,  15μμ-17μμ

κ. Παρασκευαΐδης. Κάθε Τετάρτη  15μμ-17μμ

Καρδιολόγος:

κ. Γεωργαλάς. Κάθε Τρίτη και Τετάρτη 15μμ-17μμ

Ορθοπεδικός:

κ. Σαρηγεωργίου. Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 15μμ-17μμ

Παιδίατρος:

κ. Μποζοβίτη. Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 13μμ-15.30μμ

κ. Ξαγιά: κάθε Τετάρτη 15μμ-17μμ

Δερματολόγος:

Θα ενημερωθείτε για το ωράριο και τις ημέρες επισκέψεων άμεσα από το παρακάτω τηλέφωνο.


Οι εξετάσεις θα γίνονται κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 210 4615247 και ώρες 8πμ-13μμ

επιστροφή στην κορυφή