Εκδηλώσεις Δήμου

bus11DOG CAT1

lipasmatacine banner

SMIMMING POOLLIBRARY

banner2kek

 

 

europe

 

 

 

 

 

 

GIS Logo

Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2011 11:07

Η Τρίτη Ηλικία δείχνει το δρόμο…

Νησίδες ελπίδας και αισιοδοξίας τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Στις σκληρές δοκιμασίες που βιώνει η χώρα μας, λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων αποτελούν νησίδα ελπίδας και αισιοδοξίας. Η Τρίτη ηλικία μας έβαλε για άλλη μια φορά τα γυαλιά, δείχνοντας μας ότι οι δύσκολες στιγμές αντιμετωπίζονται μόνο με υπομονή, διάθεση, κουράγιο και θετική ενέργεια. Με μια λιτή και σεμνή τελετή, όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας πραγματοποίησαν τον καθιερωμένο αγιασμό της νέας περιόδου.

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και δήλωσε: «Τα ΚΑΠΗ ανήκουν πλέον στο Δήμο. Αυτό σημαίνει ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, τα Κέντρα μας δεν θα σταματήσουν να λειτουργούν, να τα επισκέπτεται συστηματικά ιατρός, ούτε θα καταργηθούν οι καθιερωμένες εκδρομές τους. Δυστυχώς το χρέος μας σήμερα είναι τέτοιο που δεν μας αφήνει να μπορούμε να κάνουμε όλα όσα σας είχαμε υποσχεθεί. Για το λόγο αυτό, τα λίγα χρήματα που διαθέτουμε προσπαθούμε να τα αξιοποιούμε όσο καλύτερα μπορούμε στα παιδιά και στους συνανθρώπους μας που τα έχουν κυριολεκτικά ανάγκη» και συνέχισε λέγοντας: «στη σημερινή δύσκολη εποχή, είναι αναγκαίο να έχουμε ανθρωπιά και αλληλεγγύη για να μπορέσουμε με τον τρόπο αυτό να επιβιώσουμε. Εμείς οι Έλληνες που έχουμε παράδοση σ’ αυτό, ας ανοίξουμε τις αγκαλιές μας και ας βοηθήσουμε όσο μπορούμε όσους το έχουν ανάγκη».

Το λόγο στη συνέχεια είχαν οι Αντιδήμαρχοι και πολιτικοί παράγοντες της πόλης που ευχήθηκαν με τη σειρά τους καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη, καταθέτοντας με τη σειρά τους το δικό τους μήνυμα στους δημότες.

Τις εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ παρακολούθησαν οι Βουλευτές Νέας Δημοκρατίας Β΄ Πειραιά κ. Αναστάσιος Νεράντζης και κ. Ιωάννης Τραγάκης, οι Αντιδήμαρχοι της Δημοτικής Αρχής Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Γεωργία Γεωργακοπούλου, κ. Βασιλική Δατσέρη, κ. Πέτρος Καψοκόλης, κ. Δημήτρης Κουλούκης, κ. Μαρία Μαΐλη, κ. Νίκος Οικονομάκης, και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση