Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Σίτιση των απόρων

Ευχαριστήρια επιστολή κ. Λουκά Τζανή προς την Πρωτοβάθμια Επαγγελματική Ένωση Πωλητών

Α΄ Λαϊκής Αγοράς Πειραιά  «Η Συνδικαλιστική Ένωση» για την πολύτιμη βοήθεια τους


Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής και η αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Γεωργία Γεωργακοπούλου στην Πρωτοβάθμια Επαγγελματική Ένωση Πωλητών Α΄ Λαϊκής Αγοράς Πειραιά «Η Συνδικαλιστική Ένωση».

Σκοπός της επιστολής ήταν η αποστολή ευχαριστιών για την προσφορά της Ένωσης στο έργο σίτισης της Δημοτικής Αρχής των απόρων Κερατσινίου- Δραπετσώνας που από το καλοκαίρι προσφέρουν οπωροκηπευτικά και άλλα προϊόντα για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών των αδύναμων οικονομικά και κοινωνικά ομάδων πληθυσμού.

Το ακριβές κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Αγαπητοί κύριοι, παρακαλούμε δεχτείτε τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την εθελοντική προσφορά σας, προς ανακούφιση των απόρων του Δήμου μας. Ήδη παραλάβαμε τα προϊόντα που μας παραδώσατε προσωπικά. Η ευαισθησία και η άμεση ανταπόκριση σας, μας βοήθησε πολύ στο δύσκολο έργο μας.

Ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας και ειδικότερα το γραφείο Υγείας και Πρόνοιας ευελπιστεί στη μελλοντική μας συνεργασία, πλαισιώνοντας έτσι την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την ανακούφιση των πολιτών που ανήκουν σε οικονομικά και κοινωνικά αδύναμες ομάδες πληθυσμού. Ξέρουμε και μας έχετε διαβεβαιώσει ότι είστε δίπλα μας.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια σας

επιστροφή στην κορυφή