Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Σύσκεψη για τα προβλήματα δυσλειτουργίας του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων (ΣΜΑ) και ΧΥΤΑ

Με πρωτοβουλία του Δήμου-Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Κερατσινίου - Δραπετσώνας και του Αντιδημάρχου καθημερινότητας του πολίτη κ. Νίκου Οικονομάκη θα πραγματοποιηθεί μια ακόμα σύσκεψη των αρμόδιων αντιδημάρχων των δεκατεσσάρων Δήμων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αποκομιδή των σκουπιδιών,  λόγω δυσλειτουργιών που υπάρχουν στο ΧΥΤΑ και στο ΣΜΑ.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 11.30 π.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας (Ελ. Βενιζέλου 200).

Πρόκειται για συνέχεια  της πρώτης συνάντησης που είχε πραγματοποιηθεί και πάλι με πρωτοβουλία του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, τον περασμένο Μάρτιο. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι για θέματα καθαριότητας, ο Πρόεδρος της ΕΣΔΚΝΑ και Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νικόλαος Χιωτάκης, ο υπεύθυνος της ΣΜΑ κ. Μνηματίδης, ο υπεύθυνος της ΧΥΤΑ κ. Οικονομόπουλος, οι Σύλλογοι Εργαζομένων του Δήμου μας, καθώς και ο Σύλλογος εργαζομένων ΣΜΑ.

Κεντρικός άξονας της συζήτησης θα είναι η άμεση επίλυση των προβλημάτων που σχετίζονται με τη δυσλειτουργία του ΣΜΑ και του ΧΥΤΑ, ενώ ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που αφορούν στην αποκομιδή και απομάκρυνση των βαρέων αντικειμένων, καθώς και ογκωδών άχρηστων υλικών από τους Δήμου.
επιστροφή στην κορυφή