Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Ο αθλητισμός ωφέλιμη διέξοδος για τους νέους

Ο αθλητισμός ωφέλιμη διέξοδος για τους νέους
Γεμάτο από γονείς και παιδιά ήταν το Κλειστό Γήπεδο της Δραπετσώνας την Κυριακή 29 Ιανουαρίου για την εκδήλωση της κοπής της αγιοβασιλιάτικης πίτας του Δημοτικού Αθλητικού Συλλόγου Δραπετσώνας (Δ.Α.Σ.) και ο Αθλητικός Σύλλογος ΗΕΤΙΩΝ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα 200 περίπου παιδιά που αθλούνται, καθιστούν το Δ.Α.Σ έναν από τους μεγαλύτερους Αθλητικούς Συλλόγους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά. Οι αγωνιστικές συμμετοχές των δύο Αθλητικών Συλλόγων, αλλά και οι διακρίσεις τους είναι μεγάλες. Το Φεβρουάριο 16 αθλήτριες συνοδευόμενες από τις προπονήτριες τους, θα μεταβούν στη Βουδαπέστη για να συμμετάσχουν σε διεθνή αγώνα, εκπροσωπώντας το τμήμα της Ρυθμικής Γυμναστικής.

Η Αντιδήμαρχος Διαφάνειας και Επικοινωνίας του Πολίτη κ. Μαρία Μαΐλη, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο της πόλης κ. Λουκά Τζανή, χαιρέτισε την εκδήλωση και ανέφερε τα εξής: «Ο Δήμαρχος μας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί διότι συμμετέχει στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Κομοτηνή. Στέλνει τις ευχές του στα παιδιά για υγεία, προκοπή και μεγάλες επιτυχίες. Εκ μέρους μου επίσης πολλές ευχές για υγεία και πραγματοποίηση των ονείρων σας. Σαν δημοτική αρχή θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ανταποκριθούμε στα δίκαια αιτήματα των Αθλητικών Συλλόγων. Η ενίσχυση του σωματειακού αθλητισμού αποτελεί βασικό άξονα του προγράμματος μας, αφού στη σημερινή οικονομική κρίση που βιώνουν οι λαϊκές οικογένειες,, ο αθλητισμός αποτελεί ωφέλιμη διέξοδο για τα παιδιά μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και καλή επιτυχία στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Φεβρουαρίου».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής Β΄ Πειραιά κ. Αναστάσιος Νεράντζης, οι   Αντιπεριφερειάρχες κ. Στέφανος Χρήστου και κ. Λεωνίδας Αθανασιάδης, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ κ. Κυριάκος Θεοδωρακάκος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΚΕΚ Κερατσινίου κ. Γιώργος Σταματάκης, δημοτικοί σύμβουλοι συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης του Δήμου, κοινοτικοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Αθλητικών Φορέων.
επιστροφή στην κορυφή