Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τους εργαζομένους του κολυμβητηρίου Κερατσινίου- Δραπετσώνας

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τους εργαζομένους  του κολυμβητηρίου Κερατσινίου- Δραπετσώνας

Λ. Τζανής: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε για να μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες Αθλητισμού, Υγείας και Πρόνοιας στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα»

Με την επιτυχημένη και συνάμα λιτή εκδήλωση, οι εργαζόμενοι του κολυμβητηρίου του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, θέλησαν να εορτάσουν την νέα χρονιά, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους την περασμένη Τετάρτη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου.

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, παρέστη στην εκδήλωση και στη σύντομη ομιλία του δήλωσε: «Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που είστε όλοι σήμερα εδώ και που ποιείτε με αφοσίωση και αγάπη το έργο σας, παρά τις όσες δυσκολίες αντιμετωπίζετε και αναφέρομαι κυρίως στις δυσκολίες και τις καθυστερήσεις της πληρωμής σας. Το ταξίδι μου στην Κομοτηνή για το συνέδριο της ΚΕΔΕ ήταν για μένα αφορμή για να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι τα τεράστια προβλήματα που βιώνουν καθημερινά όλοι οι Δήμοι της χώρας μας. Το 80% των κολυμβητηρίων της Ελλάδας αναγκάστηκε να σταματήσει τη λειτουργία τους. Εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε για να μην βρεθούμε στην ίδια θέση και για να μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες Αθλητισμού, Υγείας και Πρόνοιας στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα. Το κολυμβητήριο μας μπορεί και κυρίως πρέπει να μείνει ανοιχτό»

Πλήθος εργαζομένων αλλά και φορείς της Δημοτικής Αρχής βρέθηκαν εκεί και αντάλλαξαν ευχές για υγεία, ευτυχία και ευημερία. Μετά την τέλεση του αγιασμού, η υπεύθυνη του κολυμβητηρίου κ. Αγγελική Στέλλα στη σύντομη ομιλία της δήλωσε ότι το κολυμβητήριο αποτελεί μια πηγή ανανέωσης και αναζωογονητικής ανάσας ενάντια στις δυσκολίες των καιρών και στη συνέχεια προσκάλεσε την υπεύθυνη αθλητισμού κ. Λέτα Γαβαλά για να κόψει την εορταστική πίτα.

Αμέσως μετά τον λόγο είχε ο πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος που συνεχάρη το Δήμαρχο και τους υπεύθυνους φορείς για τη άρτια συντήρηση του χώρου και στη συνέχεια δήλωσε: «Δυστυχώς η διαπίστωση του Δημάρχου κ. Λουκά Τζανή ότι τα περισσότερα κολυμβητήρια είναι πλέον κλειστά είναι ακόμα πιο γενικευμένη, καθώς μόλις το 20% τον κολυμβητηρίων σε πανελλαδικό επίπεδο συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους πλέον. Σήμερα έχουμε τη χαρά να βρισκόμαστε όχι μόνο σε ένα ανοιχτό, αλλά συνάμα καλοδιατηρημένο κολυμβητήριο από το οποίο μάλιστα έχουν περάσει και μεγάλοι έλληνες πρωταθλητές.»

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας Γεώργιος Κατσαρός, οι αντιδήμαρχοι Κερατσινίου- Δραπετσώνας κ. Βασιλική Δατσέρη, κ. Πέτρος Καψοκόλης, κ. Δημήτρης Κουλούκης και κ. Νίκος Οικονομάκης, ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α κ. Κυριάκος Θεοδωρακάκος, ο αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α κ. Λάλος Γιάννης, ο έφορος υδατοσφαίρισης ολυμπιακού κ. Κωνσταντίνος Γούρας, καθώς και εκπρόσωποι φορέων της πόλης.

Ακολούθησε μια λιτή συνεστίαση με φαγητό και ποτό με είδη που συγκεντρώθηκαν από τις χορηγίες μελών και φίλων του κολυμβητηρίου της πόλης.

επιστροφή στην κορυφή