Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Αθλητικό τουρνουά για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τουρνουά ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Δραπετσώνας  Ι. ΒΑΖΟΣ,  υπό την αιγίδα της Γυναικείας Ποδοσφαιρικής Ομάδας ΕΝΩΣΗ ΔΟΞΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ.

Οι ομάδες που αγωνίστηκαν εκτός από την διοργανώτρια ήταν η ποδοσφαιρική ομάδα των ηθοποιών, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Δραπετσώνας, η ποδοσφαιρική ομάδα των Δικηγόρων Πειραιά (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ) και η Εθνική Ομάδα των Κωφών.

Το ποδοσφαιρικό τουρνουά ήταν αφιερωμένο στο γνωστό σε όλους «χαμόγελο του παιδιού», που είναι εθελοντικός οργανισμός προστασίας των δικαιωμάτων του παιδιού και που αυτή τη δύσκολη εποχή χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να μπορέσει να συνεχίσει το έργο του.

Η διοργάνωση του τουρνουά υποστηρίχτηκε θερμά από το Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, ο οποίος παραχώρησε το Γήπεδο και την μικροφωνική εγκατάσταση και μάλιστα  τιμήθηκε με ειδική πλακέτα.

Παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα ο Δήμαρχος της πόλης κ. Λουκάς Τζανής  δήλωσε: «Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση του τουρνουά. Απόλαυσα τον αγώνα των ηθοποιών με τη ΔΟΞΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ. Σε όλη μου τη ζωή ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Είναι για μένα τρόπος ζωής και τώρα σαν Δήμαρχος υποστηρίζω με κάθε τρόπο όλες τις διοργανώσεις και όλα τα ζητήματα που απασχολούν την αθλητική κοινότητα του Δήμου μας. Ο αθλητισμός αποτελεί σημαντικό μέσο εκτόνωσης και εκγύμναση του σώματος του νου αλλά και της ψυχής. Στις μεγάλες δυσκολίες που ζούμε σήμερα τον προτείνω ως μέσο εκτόνωσης και άθλησης όχι μόνο του σώματος αλλά και της ψυχής.

Το σημερινό επιτυχημένο τουρνουά αποδεικνύει ότι ο αθλητισμός εκτός των άλλων ευαισθητοποιεί και σε κοινωνικά θέματα. Χαίρομαι που το τουρνουά έγινε για καλό σκοπό. «Το χαμόγελο του παιδιού» χρειάζεται ευαισθητοποιημένους ανθρώπους που να συμβάλλουν στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των παιδιών. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους. Σας εύχομαι καλή χρονιά και η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα δίπλα σας.»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Κερατσινίου –Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής, η Αντιδήμαρχος Διαφάνειας και Επικοινωνίας του Πολίτη κ. Μαρία Μαϊλη, , ο Αντιδήμαρχος Δραπετσώνας κ .Δημήτρης Κουλούκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Χρονόπουλος υπεύθυνος για την καθαριότητα και την Πολιτική προστασία, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ κ. Κυριάκος Θεοδωρικάκος, η Αντιπρόεδρος του ΚΕΚ κ. Λέτα Γαβαλά, η Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ. ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Λέλα Αθανασοπούλου,  ο χορηγός της εκδήλωσης ιατρός κ. Δημήτρης Θεοδωρολέας, και εκ μέρους της οργάνωσης «Χαμόγελο του παιδιού» η κ. Αλεξάνδρα Μαμαλατζή.

επιστροφή στην κορυφή