Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της παρέλασης

Μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της παρέλασης

Σειρά συσκέψεων με αρμόδιους φορείς πραγματοποιεί ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, κ. Πέτρος Καψοκόλης, προκειμένου να  διασφαλιστεί η ασφαλής διεξαγωγή της παρέλασης στο πλαίσιο εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Συγκεκριμένα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Καψοκόλης, ολοκλήρωσε μια σειρά συσκέψεων με τους Διευθυντές των Σχολείων της πόλης μας και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, κατά τις οποίες δήλωσε μεταξύ άλλων: «Κατανοούμε απόλυτα την αγανάκτηση του κόσμου, η οποία κάπου πρέπει να εκτονωθεί, αλλά ας μην παρασυρθούμε από την ένταση των καιρών και ας χαρούμε τα παιδιά μας που παρελαύνουν, κρατώντας την ελληνική μας σημαία. Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, αποφασίσαμε να κάνουμε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου όσο πιο λιτά γίνεται, χωρίς να καλέσουμε πολιτικούς ή βουλευτές και έτσι να πολωθεί το κλίμα. Τρέμουμε όλοι στην ιδέα μήπως χτυπήσει κάποιο παιδί και γι’ αυτόν τον λόγο ζητάμε τη βοήθειά σας για να γίνει πιο ασφαλής η παρέλαση. Οφείλουμε να συζητήσουμε με τα παιδιά, να μην τα πιέσουμε Ζητάμε, λοιπόν, τη βοήθειά σας για να γίνει κόσμια και  πιο ασφαλής η παρέλαση, όπως αρμόζει στον πολιτισμό μας και στην Ιστορία μας. Όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι για το καλό των παιδιών μας.»

Παρόντες στις συσκέψεις ήταν ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Πολιτικής Προστασίας, κ. Οικονομάκης, ο οποίος διαβεβαίωσε για τα αυξημένα μέτρα περιφρούρησης της παρέλασης που έχει αναλάβει η Δημοτική Αστυνομία, πλήθος Διευθυντών Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας, εκπρόσωποι Γονέων και Κηδεμόνων.

επιστροφή στην κορυφή