Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Κοντά στους μαθητές των οικονομικά ασθενών οικογενειών με τη στήριξη του κοινωνικού φροντιστηρίου

Κοντά στους μαθητές των οικονομικά ασθενών οικογενειών με τη στήριξη του κοινωνικού φροντιστηρίου

Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Τη συμπαράστασή του στους μαθητές των οικονομικά ασθενών οικογενειών εκφράζει έμπρακτα η Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος Κερατσινίου –Δραπετσώνας, κ. Λουκάς Ν. Τζανής, με τη στήριξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, κ. Πέτρος Καψοκόλης «το κοινωνικό φροντιστήριο βρήκε θερμή συμπαράσταση από μας, γιατί αποσκοπεί στη βοήθεια των μαθητών, που οι οικογένειές τους βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια-άποροι σε καμία. Πάντα στηρίζουμε τις καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες των φορέων της πόλης μας και ιδιαίτερα των σχολείων που στοχεύουν στην ενίσχυση των μαθητών. Επίσης να τονίσουμε ότι σε καμία περίπτωση η Δημοτική μας Αρχή δεν αποσκοπεί στη διατάραξη και ομαλή λειτουργία των φροντιστηρίων».

Να σημειωθεί ότι το κοινωνικό φροντιστήριο δημιουργήθηκε από την Ακαδημία της Ελευθερίας του Πνεύματος σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Β’/θμιας Σχολικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου μας, κ. Κύρου, και υλοποιείται από την ανιδιοτελή προσφορά και συμμετοχή εθελοντών καθηγητών, χωρίς καμία οικονομική ενίσχυση από οποιοδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα.

Τα μαθήματα γίνονται στο 2ο Λύκειο Δραπετσώνας (Αγ. Φανουρίου, Γ. Καραισκάκη & Αθ. Διάκου) καθημερινά, από τις 5.00 μ.μ. ως τις 8.00 μ.μ. και υπάρχει η σκέψη να επεκταθεί και σε σχολείο του Κερατσινίου. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου: 213-2074681/2, στον κ. Κύρου: 694-7104370 και στον κ. Μιχαλόπουλο: 697-9922454.

επιστροφή στην κορυφή