Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΣΚΑΡ ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΣΙΝΕ ΜΕΛΙΝΑ»

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΣΚΑΡ ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΣΙΝΕ ΜΕΛΙΝΑ»
Μια εξόχως ενδιαφέρουσα κινηματογραφική εβδομάδα περιμένει από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου τους σινεφίλ και όχι μόνο.
Το «ΣΙΝΕ ΜΕΛΙΝΑ» κάνει ένα εξαιρετικό αφιέρωμα σε οσκαρικές ταινίες πρόσφατης κινηματογραφικής παραγωγής και υπόσχεται νύχτες μεγάλων συγκινήσεων.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
• The Artist (02-03/07/2012)
Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Μισέλ Χαζαναβίσιους με τους: Ζαν Ντιζαρντέν, Τζον Γκούντμαν, Τζέιμς Κρόμγουελ, Μπερενίς Μπεγιό. Το 1927 ο Τζορτζ Βαλεντίν είναι ο μεγαλύτερος σταρ του βωβού στο Χόλιγουντ. Γνωρίζει κι ερωτεύεται τη νεαρή χορεύτρια Πέπι Μίλερ, η οποία με τον ερχομό του ομιλούντος θα δει την καριέρα της να απογειώνεται, ενώ η δική του παίρνει την κατιούσα.
• Hugo (04-05/07/2012)
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορσέζε με τους: Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Σάσα Μπάρον Κοέν, Τζουντ Λο, Έμιλι Μόρτιμερ, Άζα Μπάτερφιλντ. Στο Παρίσι του '30 ο ορφανός Χιούγκο, ο οποίος ζει στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, προσπαθεί να λύσει το μυστήριο που συνοδεύει ένα ρομπότ το οποίο του άφησε ο πατέρας του. Μια δυναμική νεαρή κι ένας πιονέρος του σινεμά θα του προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους.
• Η σιδηρά κυρία 06-07/07/2012
Αγγλογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Φιλίντα Λόιντ με τους: Μέριλ Στριπ, Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Ρίτσαρντ Γκραντ, Ίεν Γκλεν. Μια γηραιά, χτυπημένη από το Αλτσχάιμερ Μάργκαρετ Θάτσερ «επιστρέφει» στην πολιτική της σταδιοδρομία, από τη δεκαετία του '50 ως την ενδεκαετή και πλέον πρωθυπουργική της θητεία.
• Οι απόγονοι (08-09/07/2012)
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Αλεξάντερ Πέιν με τους: Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπο Μπρίτζες, Τζούντι Γκριρ, Σάιλιν Γούντλι. Ο Χαβανέζος Ματ Κινγκ, ένας ευκατάστατος δικηγόρος και αδιάφορος πατέρας δύο κοριτσιών, αναγκάζεται να επανεξετάσει τη ζωή του όταν η γυναίκα του τραυματίζεται σε ατύχημα και πέφτει σε κώμα.
• Yπηρέτριες (10-11/07/2012)
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τέιτ Τέιλορ με τους: Βαϊόλα Ντέιβις, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Τζέσικα Τσάστεϊν, Έμα Στόουν. Στο Μισισίπι του 1963 μια νεαρή κοπέλα η οποία θέλει να γίνει συγγραφέας παίρνει συνέντευξη από τις μαύρες υπηρέτριες της συνοικίας της, γεγονός που αναστατώνει τη συντηρητική κοινότητα της πόλης της.

 

cineMελίνα
Σωκράτους 65, Δραπετσώνα • Τηλ.: 210 4082530