Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ
ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ: «Συγχαρητήρια στους κατοίκους και στους εθελοντές»

 

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο καθαρισμός της ελεύθερης παραλίας Δραπετσώνας που έγινε την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 από τον Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας σε συνεργασία με τον όμιλο ΣΚΑΪ.

Με επικεφαλής τον δήμαρχο Λουκά Τζανή, φορείς, κάτοικοι του Δήμου και εθελοντές ξεκίνησαν τον καθαρισμό της έκτασης γύρω και μπροστά από τις εγκαταστάσεις του παλιού εργοστασίου των Λιπασμάτων, αλλά και στον χώρο πριν από τη θάλασσα, κατά μήκος της παράκτιας γραμμής.

«Ήταν ένα όνειρο πολλών χρόνων η ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία της Δραπετσώνας. Αυτό το καλοκαίρι γίνεται πραγματικότητα» επεσήμανε ο δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής, ο οποίος τους τελευταίους μήνες δίνει έναν ολομέτωπο αγώνα για τη χρήση της παραλίας των Λιπασμάτων προς όφελος των δημοτών. «Χρειάστηκαν να περάσουν ογδόντα και πλέον χρόνια μέχρι να καταφέρουμε να έχουμε πρόσβαση στην παραλία. Είμαστε ένας παραθαλάσσιος δήμος, με απίστευτα μεγάλο μήκος ακτογραμμών και οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις μάς κρατούσαν για δεκαετίες αποκλεισμένους. Παλεύουμε συνεχώς και θα τα καταφέρουμε στο τέλος. Ήδη, διοργανώσαμε το ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΡΑΜΑ, ενώ για τον Σεπτέμβριο προγραμματίζουμε και άλλες εκδηλώσεις εκεί».

Όσον αφορά στον καθαρισμό της παραλίας, ο δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας τόνισε: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον ΣΚΑΪ για την αμέριστη βοήθειά του. Επιτελεί μια μεγάλη διαδραστική καμπάνια με τίτλο «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, ομορφαίνουμε την Ελλάδα». Στην περίπτωση της παραλίας των Λιπασμάτων της Δραπετσώνας, εκτός από το ότι την καθαρίζουμε και την ομορφαίνουμε, την κάνουμε σιγά σιγά και πάλι δική μας».