Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ «Α.Ο ΦΑΡΟΣ» ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ «Α.Ο ΦΑΡΟΣ»  ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πυρήνα συσπείρωσης του νεανικού αθλητικού δυναμικού του Δήμου χαρακτηρίζει τον Α.Ο ΦΑΡΟ ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας

Το γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης του Α.Ο Φάρου Κερατσινίου, ως πρωταθλήτρια Πειραιά 2011 - 2012, θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η ομάδα των γυναικών, θα αποτελεί τον μοναδικό εκπρόσωπο της γυναικείας καλαθοσφαίρισης όχι μόνο του Κερατσινίου αλλά και ολόκληρης της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά. Η πρωταθλήτρια ομάδα των γυναικών του Φάρου αποτελείται από κορίτσια με μέσο όρο ηλικίας τα 18 έτη, τα οποία όλα προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, κάτι το οποίο πιστοποιεί τη συστηματική δουλειά που γίνεται στον σύλλογό μας.«Η 40χρονη παρουσία του Α.Ο. ΦΑΡΟΣ Κερατσινίου, στα αθλητικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, πιστοποιεί την συνέπεια, την αξιοπιστία και την επιτυχή έκβαση του ρόλου που έχει αναλάβει να διαδραματίσει στην αθλητική ζωή των νέων τόσο του Δήμου Κερατσινίου όσο και των όμορων περιοχών» επισημαίνει ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής και προσθέτει: «Ο αθλητικός όμιλος του ΦΑΡΟΥ χαρακτηρίζεται ως ένας από τους εξέχοντες πυρήνες συσπείρωσης του νεανικού αθλητικού δυναμικού της ευρύτερης περιοχής και αυτό πιστοποιείται μέσα από την ευρεία συμμετοχή εκκολαπτόμενων αγοριών και κοριτσιών τα οποία κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα αναπτυξιακά τμήματα υποδομής της ομάδας».
Ο Α.Ο. ΦΑΡΟΣ, διαθέτει ένα πλήρες φάσμα τμημάτων, σε κάθε ηλικιακό γκρουπ και φύλλο και απασχολεί συνολικά πάνω από 400 κορίτσια και αγόρια, μέσα από τις αθλητικές δραστηριότητες που διοργανώνει, αγώνες, προπονήσεις, τουρνουά, προπονητικά καμπ, πολιτιστικές εκδηλώσεις. Επίσης διαθέτει αγωνιστικά τμήματα ανδρών και γυναικών, εφήβων και νεανίδων, κορασίδων και παίδων, τα οποία αγωνίζονται στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΝΑ και της ΕΟΚ.
επιστροφή στην κορυφή