Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ: «Δουλεύουμε πυρετωδώς από νωρίς ώστε η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα»

Ενισχυμένα με πρόσθετο βοηθητικό προσωπικό θα λειτουργήσουν από τη νέα σχολική χρονιά τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας, ύστερα από τις συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και, προσωπικά, του Δημάρχου κου Λουκά Τζανή.

Έτσι λοιπόν, στο ήδη υπάρχον βοηθητικό προσωπικό, θα ενταχθούν 10 νέες καθαρίστριες και 20 νέοι σχολικοί φύλακες, προκειμένου να προσφέρουν αποτελεσματικά τις υπηρεσίες τους και να συμβάλουν στην όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία των σχολείων, ειδικότερα κατά την έναρξη της καινούριας σχολικής χρονιάς, που παρατηρούνται και τα περισσότερα προβλήματα στα σχολεία.

Το προαναφερθέν προσωπικό είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Απασχόλησης και θα απασχοληθεί συνολικά για πέντε μήνες.

«Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια από πολύ νωρίς ώστε τον Σεπτέμβριο να είναι όλα έτοιμα. Ήδη, με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας μελετούμε σε συνεχείς ομάδες εργασίας τα ζητήματα και πιστεύω ότι δε θα αντιμετωπίσουμε κανένα απολύτως πρόβλημα», επισημαίνει ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής.

επιστροφή στην κορυφή