Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
Η καθαριότητα των δρόμων και των συνοικιών είναι ο "καθρέφτης" για έναν δήμο. Η Δημοτική Αρχή του Λουκά Τζανή, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου, καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για να διατηρεί κάθε γωνιά του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας καθαρή.

Στα πλαίσια αυτά, ξεκίνησε ένα μεγάλο και πρωτοποριακό πρόγραμμα καθαρισμού και πλύσης των κάδων σε τακτά χρονικά διαστήματα σε ένα οργανωμένο κέντρο που λειτουργεί απρόσκοπτα για το σκοπό αυτό. Οι κάδοι συλλέγονται από τα ειδικά οχήματα του Δήμου, οδηγούνται στο κέντρο εκτεταμένου καθαρισμού και πλύσης και στη συνέχεια παραδίδονται καθαροί για χρήση από τους δημότες.

Έτσι αποφεύγονται οι μυρωδιές και η δοασπορά μικροβίων και διασφαλίζεται η υγιεινή και η καθαριότητα στις γειτονιές.

"Θα πρέπει να σημειώσω ότι οι κάδοι δεν πλένονταν ποτέ έως σήμερα" επισημαίνει ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής και προσθέτει: "Αυτό δημιουργούσε πολλά προβλήματα στους κατοίκους και, ιδιαίτερα, στα μικρά παιδιά. Η Δημοτική μας Αρχή έχει να επιδείξει πλούσιο έργο στον τομέα της καθαριότητας. Φυσικά, χρειαζόμαστε τη συνδρομή και τη συνεχή συμπαράσταση των δημοτών μας για να διατηρήσουμε το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα καθαρές και υγιεινές πόλεις".

επιστροφή στην κορυφή