Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΑΠΗ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΑΠΗ
Τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας στα ΚΑΠΗ της Δραπετσώνας. "Μπορεί η κεντρική εξουσία να περικόβει μισθούς και συντάξεις, μπορεί να δυναμιτίζει τα θεμέλια του κοινωνικού κράτους και να οδηγεί στο λουκέτο τους δήμους της χώρας, εμείς όμως δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την εύρυθμη λειτουργία των ΚΑΠΗ και για όλες τις υπηρεσίες και δομές κοινωνικής πρόνοιας που έχει ο Δήμος και εξυπηρετεί τους πολίτες του" επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής κατά τον σύντομο χαιρετισμό του.

 

Στο κλιμάκιο που επισκέφθηκε τα ΚΑΠΗ της Δραπετσώνας συμμετείχαν ακόμα η Αντιδήμαρχος Μαρία Μαΐλη, ο δημοτικός σύμβουλος Α. Βενέτης, οι κοινοτικοί σύμβουλοι Σαββοπούλου και Μηναΐδης, καθώς και ο κος Κύρου.

Η τελετή του αγιασμού στα έξι ΚΑΠΗ του Κερατσινίου θα πραγματοποιηθεί τις εξής μέρες και ώρες:

Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου στις 9.30 το πρωί θα γίνει ο αγιασμός στο Α' ΚΑΠΗ και στις 10.30 στο Ε' ΚΑΠΗ. Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 9.30 το πρωί θα γίνει ο αγιασμός στο Δ' ΚΑΠΗ και στις 10.30 το πρωί στο ΣΤ' ΚΑΠΗ. Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 9.30 το πρωί θα γίνει ο αγιασμός στο Β' ΚΑΠΗ και μία ώρα αγότερα στο Γ' ΚΑΠΗ.

επιστροφή στην κορυφή