Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η υποκρισία στη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ περισσεύει…

Η υποκρισία στη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ περισσεύει…
   Το πρωί συμφώνησε να απεμπλακούν οι λογαριασμοί μισθοδοσίας των εργαζομένων και το μεσημέρι άλλαξε απόφαση

  

Απίστευτο κι όμως αληθινό!!! Η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ το έπραξε και αυτό!!! Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ, το Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκά Τζανή και αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης και εργαζομένων, στην οποία επετεύχθη συμφωνία, ώστε να απεμπλακεί η μισθοδοσία των εργαζομένων του Δήμου, πραγματοποιώντας ένα πρώτο βήμα αποκλιμάκωσης της έντασης ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Κι εκεί που θα περίμενε κανείς τη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ να λειτουργήσει με σύνεση, βλέποντας το δημοτικό συμβούλιο, τους εργαζόμενους στο Δήμο και την κοινωνία της πόλης ΣΥΣΣΩΜΟΥΣ απέναντι στην απαράδεκτες αντεκδικητικές αποφάσεις της εναντίον του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις» δηλαδή μετά από δύο ώρες, η Νομική υπηρεσία της ΕΥΔΑΠ τηλεφώνησε στο Δήμο, ανακοινώνοντας την απόφαση της Διοίκησης της Δημόσιας Κοινωφελούς (!!!!;;;) Επιχείρησης να μην αποδεσμεύσει τη μισθοδοσία των εργαζόμενων στο Δήμο.
Πρόκειται ασφαλώς για ακόμα μια προκλητική απόφαση της Διοίκησης της ΕΥΔΑΠ, η οποία εκτός από σκληρότητα, κοινωνική αναλγησία και παράνομες ενέργειες, επέδειξε πρωτοφανή ασυνέπεια λόγων και έργων!!!
Η Διοίκηση του Δήμου προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο και επιδεικνύοντας γρήγορα αντανακλαστικά, αντέδρασε ΑΜΕΣΑ και αποφάσισε να συνεχίσει τις δυναμικές κινητοποιήσεις και να κλιμακώσει τον αγώνα της απέναντι στην ανάλγητη κοινωνικά διοίκηση της ΕΥΔΑΠ, συνεχίζοντας τις ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ διαρκείας, πορείες ενημέρωσης σε όλες τις γειτονιές της πόλης, παραστάσεις σε κόμματα και βουλευτές και κλιμάκωση και επέκταση της δικαστικής διαμάχης με την ανάλγητη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ...

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6938119864
Αντιδήμαρχος Γραφείου Τύπου κ. Νίκος Οικονομάκης

Το Γραφείο Τύπου

Κερατσίνι, 12/2/2013

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας