Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Ένα παράπονο… για την «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΙ

Ένα παράπονο… για την  «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΙ

Δεν έβγαλε στον αέρα το Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκά Τζανή για να απαντήσει στον διοικητή της ΕΥΔΑΠ

   

Ο λαός του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται στους δρόμους, ενάντια στον δεσποτισμό και τη Βατικάνεια λογική της διοίκησης της ΕΥΔΑΠ. Από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε την συνδρομή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για να καταφέρουμε να ενημερώσουμε τον Ελληνικό λαό για το δίκαιο των επιχειρημάτων μας.
Η αλήθεια είναι πως η συμβολή των Ελληνικών ΜΜΕ μέχρι σήμερα υπήρξε καθοριστική για την ανάδειξη του ζητήματος στη σωστή του διάσταση. Ειδικά ο Όμιλος ΣΚΑΙ ο οποίος διακρίνεται για τις περιβαλλοντικές του ευαισθησίες, επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αντιδικία του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας και πρόβαλε με αντικειμενικότητα και δεοντολογία τις θέσεις μας.
Σήμερα το πρωί δυστυχώς η εγκυρότατη και δημοφιλέστατη εκπομπή «Πρώτη γραμμή» του ΣΚΑΙ, κατά την άποψη μας υπέπεσε σε δεοντολογικό ολίσθημα. Είχε καλεσμένο της τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ κ. Στέλιο Σταυρίδη για να παρουσιάσει τις θέσεις της διοίκησης της ΕΥΔΑΠ για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με το Δήμο. Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής βλέποντας την εκπομπή στην τηλεόραση, ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά για να εκφράσει την επιχειρηματολογία του Δήμου απέναντι στα όσα ανακριβή κατά την άποψη μας έλεγε ο κ. Σταυρίδης. Θα περίμενε κανείς οι συντελεστές της εκπομπής τηρώντας την ιστορία τους σαν υπερεπιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης και πάνω απ' όλα τη δεοντολογία θα έβγαζαν στον αέρα και τον κ. Δήμαρχο. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας θέλει να εκφράσει το παράπονο του προς τους συντελεστές της εκπομπής «Πρώτη Γραμμή» και όχι συνολικά στον ΣΚΑΙ, υπενθυμίζοντας τους ότι ο εκλεγμένος Δήμαρχος μιας περιοχής στην οποία ζουν κι εργάζονται γύρω στους 200.000 κατοίκους, δεν είναι δυνατόν να γίνεται επαίτης για να εκφράσει την άποψη της κοινωνίας, την στιγμή που ο διορισμένος διοικητής μιας κρατικής επιχείρησης απολαμβάνει της εύκολης και χωρίς αντίλογο προβολής.

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6938119864
Αντιδήμαρχος Γραφείου Τύπου κ. Νίκος Οικονομάκης

Το Γραφείο Τύπου

Κερατσίνι, 15/2/2013

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας

επιστροφή στην κορυφή