Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Βελτιωμένη πρόταση της ΕΥΔΑΠ στο Δήμο!!!

Βελτιωμένη πρόταση της ΕΥΔΑΠ  στο Δήμο!!!
-Σύγκληση Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητηθούν οι προτάσεις της Δημόσιας Επιχείρησης
-Η σημερινή ΚΑΤΑΛΗΨΗ στα κεντρικά γραφεία της ΕΥΔΑΠ στο Γαλάτσι έκαμψε τη σκληρή γραμμή της Διοίκησης της

 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερη απήχηση πραγματοποιήθηκε η σημερινή ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας στα κεντρικά γραφεία της ΕΥΔΑΠ στο Γαλάτσι.
Η αποφασιστικότητα και η ομοψυχία που επέδειξαν η Δημοτική Αρχή, οι Δημοτικές Παρατάξεις, οι φορείς, οι εργαζόμενοι, μα πάνω απ' όλα η κοινωνία του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας εξανάγκασαν τη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ να επανεξετάσει την στάση της απέναντι σε 200.000 κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και να κάτσει εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Δήμο.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταυρίδης, το Διοικητικό Συμβούλιο και η νομική υπηρεσία της ΕΥΔΑΠ κάλεσαν διαπαραταξιακή αντιπροσωπεία και εργαζόμενους του Δήμου, ώστε να τους καταθέσουν τη νέα βελτιωμένη πρόταση της Δημόσιας Επιχείρησης, ώστε να αποκλιμακωθεί η ένταση και να βρεθεί η χρυσή τομή στις «γκρίζες ζώνες» που έχουν δημιουργηθεί στις σχέσεις των δύο πλευρών.
Η διαπαραταξιακή αντιπροσωπεία του Δήμου αποφάσισε να συγκαλέσει Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητήσει τις βελτιωμένες προτάσεις της διοίκησης της ΕΥΔΑΠ, ώστε να επανεξετασθεί η στάση της κοινωνίας του Κερατσινίου-Δραπετσώνας και αν χρειαστεί να σχεδιαστούν οι επόμενες αγωνιστικές κινήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Δήμου στα κεντρικά γραφεία της ΕΥΔΑΠ στο Γαλάτσι, στήριξαν καθοριστικά με την παρουσία τους η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β' Πειραιά κ. Τζένη Βαμβακά και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λεωνίδας Αθανασιάδης, οι οποίοι από την αρχή της διένεξης ανάμεσα στο Δήμο και την ΕΥΔΑΠ, στάθηκαν στο πλευρό της κοινωνία του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας.

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6938119864
Αντιδήμαρχος Γραφείου Τύπου κ. Νίκος Οικονομάκης


Το Γραφείο Τύπου

Κερατσίνι, 18/2/2013

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας

επιστροφή στην κορυφή