Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Όμορφη γιορτή στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου

για την επαναλειτουργία του,

την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

 Χώρος φιλόξενος αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά το Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου για τους Δημότες του, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, σε μια ζεστή γιορτή που πραγματοποιήθηκε εκεί για την επαναλειτουργία του.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν ένα όμορφο πρόγραμμα που περιλάμβανε αρχικά επίδειξη συγχρονισμένης κολύμβησης από τον ΑΝΟΑ Αργυρούπολης, με ομαδικό και ντουέτο και στη συνέχεια επίδειξη ναυαγοσωστικής από την Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δύο ντουέτα καλλιτεχνικής κολύμβησης από τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης.

Η γιορτή συνεχίστηκε με την κοπή της πίτας και με μικρή δεξίωση, ενώ ολοκληρώθηκε με παιδικό αποκριάτικο πάρτι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος της πόλης μας Λουκάς Τζανής, ο Υπεύθυνος Δ.Σ. του Κολυμβητηρίου Αναστάστιος Βενέτης, οι αντιδήμαρχοι Αθλητισμού Ιωάννης Λάλος, Διαφάνειας και Δημοσίων Σχέσεων Ειρήνη Μόσχου, Τεχνικών Υπηρεσιών Λέττα Γαβαλά, Καθαριότητας Ελένη Δαβγιώτη, Κοινωνικής Μέριμνας Μαρία Σενικίδου, ο επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης Ηλίας Πατίδης, ο πρώην Δ.Σ. Χρήστος Σαλαλές, ο πρώην βουλευτής Καννέλος Λάλος, εκπρόσωποι του Γυμναστικού Συλλόγου Κερατσινίου και πολλοί μικροί και μεγάλοι δημότες μας.

επιστροφή στην κορυφή